Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lehet ezt gyémántnak is nézni, ami alapvetően inkább trendfordító, de bele lehet látni 20-21-re egy kisebb gyémántot is, abból pedig a mai letöréssel inkább a(z egyelőre rövid távú) eső trend folytatása valósult meg, de bele lehet látni akár ABCDE-t is, expanding korrekcióként, amiből viszont erősen fel kellene pattannia, 43K-nál érkezik az MA200 is, szóval a bizonytalanság az úr... nálam legalábbis.
Hét elején meg voltam győződve hogy elindulunk az ath felé. Most ahogy kinéz és ha nézem a régiósokat akkor előbb lesz 42 alatt a bux. Bár képesek jövő héten ismét felrántani simán.
Napos BUX: Úgy tűnik a heves emelkedést oldalazással akarják tompítani. 2-3 napi oldalazás után dőlhet el, hogy fel vagy lemegy. https://kepkuldes.com/image/1qxJZi
Nagyon nem. Mind kiderült nálunk is legalább 50%-kal nagyobb a halálozás, mint a bevallott szám és arról még nagyon kevés szó esik, hogy a tünetmentesen átesettek is, milyen problémákkal szembesülhetnek. Itt nem csak a fáradékonyságra, kisebb vitalitásra gondolok, hanem komolyabb problémákra, mint amilyen az embólia (váratlanul a semmiből) vagy egyes szervek betegségei.Tévedés, hogy csak az öregeket és azoknak okoz problémát, akik valamitől szenvednek, egészséges, fiatal emberek is halnak meg a vírusban, vagy annak szövődményeiben. Én egy elhúzódó kilábalást gondolok, sok sok előre nem látott problémával (vakcinagyártás, hatásosság, mellékhatás, utóhatás, nem csak egészségügyi, hanem gazdasági vonalon is, pl: le áll a magyarországi autógyártás, mert éppen nincs chip stb)
64 kontira bővítettem az elmúlt két hétben 44.240-es átlaggal a shortállományomat. 42.000 körül szándékozom visszavenni. Ha véletlenül felmegy, akkor bővítek
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!