Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nagy Attilának a 'Befektetés titkok' könyve volt az, amelyik felnyitotta úgymond a szemem a technikai elemzés felé. Utólag visszaolvasva eléggé nagyon a kezdőknek szóló könyv, viszont nem nagyon voltak még más könyvek a témában, legalábbis magyarul nagyon nem. Viszont piszok drága volt, valami 8ezer körüli árra emlékszem és egy egész vékony könyv, még 200 oldal sincs. Szóval azért szereti meglovagolni a téma iránti érdeklődést, a többi könyve - amiket nem olvastam - sem olcsóak igazán. A DVD-s tanfolyamukkal én is szemezgettem már, csak szerintem technikailag nem nagyon tudnának a magunk féléknek sok újat mondani. A YT videóikat szeretem nézegetni, korrektek szerintem, sok jó dolgot megtudni belőlük a tágabb pénzvilágról. Viszont a YT tele van más jó kereskedési csatornákkal is, ingyen is lehet rengeteget tanulni, úgyhogy szerintem egyre kevésbé releváns már ez a kicsit ódivatúvá vedlett korongozás. Ez volt már nekik régebben is, abban az időben valószínűleg nagyobb értéket jelentett, mint manapság az ingyenes, de sokszor tényleg igényes tartalmak korában.
Valaki megnézte már a elemzésközpont tanfolyamát? Megéri megvenni, van egy day trades 100 órás tanfolyama. Nem tudom van-e értelme. De tudom ennél a szakmánál a tanulás elengedhetetlen. De kérdés megéri-e.
Én a héten már újra shortban vagyok. 2órás charton egyszer már letörte a szupertrendet, de visszarántották és felfelé is áttörte, ez elég ritka jelenség. A csúcsdísz után viszont újra letörte, mondhatni visszaállt a világ rendje. Bő két hét után újra a konszolidációs sávon kívül zártunk, az 5perces MA200 szinte kitolta belőle https://gamepod.hu/dl/upc/2021-01/36308_bux2112_2021_01_23.png
Verem a fejem a falba, mert már kedden látszott, hogy a kereskedés képe megváltozott, erőtlen lett a piac, és szépen, egyenletesen, alattomosan elindult lefelé. Ez szinte mindig fordulatot jelez, shortot kellett volna nyitnom.
Multkot 43650ig ment kb le. Tegnap lokalis alj 43501. Akkor leszuras es visszarantas volt 44k tamasz fole, most majdnem napi aljon maradt. Otpt hatarozottan nyomtak lefele, zaro elott 13600ala nyomva. Jovoheten meglatjuk
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!