Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem belépőm, a hsz fanok nézik, nem tudom mennyi a valószínűsége egy ilyen alakzatnak, mi a trigger és mi a célár, esés jöhet, itt is több van lefelé tér, mint felfelé, az RR esély shortra hajlik, szvsz
Holnapra kialakulhat egy short belépő (működés hatékonysága 60% körüli, payoff ratio:1,5-2 perces forexen - erős spreadhatás mellett, kontatrend trade setup) lehet belőle pár ezer pont esés.
Divergenciák az indikátorokon.A divergencia nem fordulós jelzés (rsi, macd), ok -okozat nem áll fent egyértelműen, de kis korrekciót hozhat, ellenben a fordulat gyakran jár együtt divergenciával. CCI dupladivergencia - kisebb eséllyel sül be MACD és MACD hist. szintén divergencia MACD X - ez konzisztens short jelzés (még ha működése nem is eget-verő eredményt hoz) RSI klimax - itt a divergencia működésére látok esélyt Stochastic-ban nem mélyedtem, de ha átviszi az alsó vonalat, akkor nagyot szakadhat Long jelzést nem látok (jó RR-t, azaz rentábilis kereskedést sem, gyanús, h leszakad, ha nem is ma, ha nem is ezzel a tetővel, de északra most szerintem kisebb hely van, mint délre, rossz a long risk reward aránya)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!