Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
1-2 hete IB sem működött kb. egy fél napot nekem, valami központi hiba volt EU-ban...persze nyilván ez sokkal ritkább, de szerintem egyik hazai szolgáltatót sem lehet 1 IB-vel összehasonlítani, méretben és erőforrásban is sokkal-sokkal nagyobb. Az hogy itthon a banki hátterű cégek nem képesek egy normális rendszert összerakni az nagyobb szégyen, mint pl. a randomnál a tegnapi adat késés.
A bajom, hogy tapasztalatom szerint még a Random a legjobb, van hová fejlődni az összesnek, elmaradtunk a nemzetközi színvonaltól.Alkalmazkodni kell, remélem a tőzsdére menetel (már ha lesz a mostani körülmények után) sok pozitív változást hoz, már dolgoznak az új rendszereken, a régieket ezért nem fejlesztik.
Nekem milliokba kerult a Randi helytelen mukodese. Sokszor kidobott, nem Tudtam visszalepni es uszott a pozi. Telefonrol kereskedni nem lehet! Tegnap elment pl a rael time. Egy szot semmolvastam sehol, hogy mi tortent...netan elnezest kernenek! Errol beszelek! Ilyet en kulfoldi szolgaltatonal nem tapasztaltam. Volt ott is gond, de 5 ev alatt 3 kb...
Negativ volt, jo megfigyelo vagy! Velemenyem szerint panikbol nem lehet egy tozsdet uzemeltetni. Egy szolgaltatonak kutya kotelessege elorelatonak lennie.
Valóban nem mondta senki, bocs. Bevallom nem követem mindenki minden hozzászólását, csak az elmúlt 2 hétben látványosan negatív volt szinte minden bejegyzésed, de lehet már előtte is így volt csak nekem nem tünt fel:)
Amug y ezek azok a szituaciok, amikor elojon egy rednszer erossege/gyenegesege! Ilyenkor lehet vizsgazni. Kvalitast villogtatni. Sajnos ez a hazai befektetesi szektrlorban nem sikerult. Gyatra BET, folyamatosan lefagyo online kereskedesi rendszerek! Ha Te erre azt mondod, hogy igy ahogy van, rendben van, akkor elvezd ezt a kiszamithatatlan kornyezetet! Velemenyem szerint tragikus a hazai penzugyi vezetes felkeszultsege. Tapasztalatlan, hozza nem erto emberek...
Látom Te mindenkit utálsz, de akkor miért nem kereskedsz mondjuk külföldi szolgáltatónál külföldi papírokkal? Nyilván sok mindenben igazad van, de lépni nem léptél, pedig már hetek óta ez a terved...
BÉT egyre bambabb. Targikomikus amit muvelnek! Sikerult 4-5x-sere megemlni a BuX letetet...igy hogy az index esett 16000 pontot. Mindnet “ovo” intezkedest 33000nel sikerult meglepni! Ulj le, fiam, 1-es! Szegyen es gyalazat a tozsde vezetese. Mondjuk kezet foghatnak a szolgaltatokkal is!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!