Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kínai zuhanás meglepően nagy lett. Elhúzódó járványra lehet számítani, aminek nem nagyon látni még a végét. A nyáron elindulunk felfelé mondatokat például nem értem. Mégis miért? Addigra lesz vakcina 70-80%-os oltottsági szinttel? Egyelőre 1-2 hónapra előre gondolkozik mindenki, nincs rá idő, mód, hogy hosszabb távon bárki tegyen felelős kijelentéseket, majd 1-2 hónap múlva látják, hogy mi lett és reagálnak. A tőzsde éveket előre áraz, de ez most nagyon ellentmondásosnak tűnik. Durva infláció is beindulhat egyes területeken, ahol kínálati visszaesés lesz. Ááááá! Erre a szitura nincs recept.
Igen,ezen mar en is agyaltam. Eddig is teljesen rossz valaszokat adtak a kormanyok a problemara,a tozsdere is kitalalhatnak piactorzito rendelkezeseket. En meg most vettem eszre,h veletlenul 1 k-val tobbet vettem vissza mint amennyi shortom volt. Igy most mar elmondhatom h buxot longolok.
Törölt felhasználó2020. 03. 16. 12:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez lesz, megvárják a mélypontot, ott lezárnak, 2-3 hét, 1-2 hónap, majd a víruspánik elmúlása után nyitás. Otp vélhetően 3-4000-ig esik, aki ott elad, az majd veheti vissza a nyitás után 9000 felett.
Van benne logika,de meg nem lehet tudni hova gyuruznek a gazdasagi folyamatok,mi milyen dominohatast indit be. Ha semmilyet,jogos a gyors fordulatra varas.
köszönöm, így utólag, noha akkor kissé fel voltál ajzva, és pont azt kérted, hogy ne írjak..... megértelek, én nem neheztelek, ezek nehéz idők! én adom a buxot ma is......
Én is gratulálok Neked! Örülök,hogy visszaszálltál a ringbe és tudsz élni a lehetőségekkel. Ha valamikor,most létkérdés a higgadt mentális állapot. Ha vki abbahagyja a sírást ,pánikot,akkor képes gondolkodni és cselekedni. Én is ezt teszem,másik oldalról tekintek a helyzetre.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!