Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ha Európa/USA otthon marad, akkor az internetkapacitással is lesznek, lehetnek gondok. A stop és a célár (amennyiben lehetséges, OCO megbízás) egyszerre menjen ki a megbízással, mert akkor egy szakadás esetén is védve van a tőke. . Brent, most érte el a célárat (exp B) . Arany leért a célzónába.
Folyamatosan agyalok,es barhonnan neztem mindig ugyanaz jott ki:jelenleg meg minden emelkedes egy jobb short beszallo,mindent arra kell kihasznalni. Ami gondot okoz,h extrem kockazat masnapra tovabbvinni a pozit a napi szintu ad hoc szabalyozoi kornyezet valtozasa miatt.
Ja,bocs,leesett. Nem tshort,az egyik szamlamon talaltam meg estmediat,amit figyelmen kivul hagytam a teljes likvidalaskor,es azt adom atlag naponta ketszer,de vissza is veszem.
En is aktivkodok itt,5 pozim volt ma,3 long,2 short,mindegyik profittal zarva. Eleg jok a hullamok,ha az ember nem a legszelen ad v vesz,eleg jo esellyel profitot tud csiholni belole. Korabban kb legyintettem ezekre,mondom egyszeruen olyan nincs,h itt par ember kivetel nelkul csak keres,meg matematikailag is lehetetlen. Hat el kell mondanom,h van ilyen,valoban. Opust longoltam meg az utobbi par napban,az is mind profittal zarult,es az orok est media short. Egyszeruen az mindig bejon.
Mi mesziccsel tudtunk keresni, mult hetig en uj csucsra vittem toke szamlam es ott is van. Annyi, hogy most az eletkorulmenyek valtoztak korulottem a csalad itthon maradasaval es a folyamatos ugyintezeseimmel most nem erek ra tradelni, irni, chartolni. De remelem tuleljuk, es jovok ujra tradelni. Ha meg idom engedi irok, nyomok par pozit
Kivancsi lennek,h egy ilyen kulonleges helyzetre valo tekintettel,egy esetleges gyogyszer forgalomba hozatala elvezne e kivaltsagos eljarst,es a szokasos par ev helyettt mondjuk par honap v fel ev alatt kereskedelmi forgalomba lehetne e helyezni?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!