Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Olyan nincs, hogy mindenki nyer, ez utopia, ez valakinek mindig fajni fog, plane a tozsden...en sem tapsolok a fedezetemelesnek, de ertheto.Teny, a csomagolas nem ugyfelbarat, ez ketsegtelen!
azért ez a fedezet emelés kifejezetten geci tud lenni egy TBSZ számlán vezetett határidős tranzakció esetén, ahova törvényileg nem tudsz pótbefizetést eszközölni... Főleg így, hogy hipp hopp azt mondják, hogy 6-szorosára emelik a letéti követelményt. Én azt gondolom, hogy azért ez nyíltabb szabadrablás - illetve jogellenes így utólag visszamenőlegesen azonnali hatállyal érvényesíteni, mint amikor deviza hitelek esetén az ügyfélre tolták az összes kockázatot a bankok...
Az egész egy bújtatott shortolás tiltás, csak nem merik egy az egyben kihirdetni. Másrészt fordulhatsz a panaszaiddal bárhová senki sem fog semmit sem tenni. Én fordultam már MNB-hez, amiatt, hogy november óta minden OTP, MOL és RICHTER zárás manipulált volt- elég ránézni a zárószakasz volumeneire és elmozdulásaira. És mi történt ? Megköszönték a jelzést és azóta is kitartóan nyomoznak. Kíváncsi vagyok lesz-e bármikor végkövetkeztetésük. Velejéig rohadt világ. Nekünk. Ezen a parton. Tudod, mint a "Lopott időben". Nem tudsz csinálni semmit.
a vola már megvolt 11. este előtt is megint rossz válasz A tőzsde nem így működik akkor, hogy ? szabályzatok, bejelentési, közzétételi kötelezettségek, alkotmányos döntési jogok, jó nem nem 3-5 nap de min 60-180 perc lett volna a következő napon olvass utána
Törölt felhasználó2020. 03. 15. 21:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azt hiszem felesleges bármit is mondanom, írnom. A letéti követelmény emelése tőkeáttételes ügyletekre vonatkozik, nem egy sima rv eladásra és annak elszámolására. Meddő vitákba nem fogok belemenni, egy csomó banknak, brókerháznak van leírása, oktató anyaga a bux kereskedéséről, elszámolásról stb.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!