Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Egy ilyen panikhelyzetben felvetodhet,h lesznek meg hasonlo arak. Nonszensz meg kimondani is,de ha az otp-t elengednek vagy 5-6k-ig,miert ne lehetnenek a kispapirok megint a filleres tartomanyban? Nyilvan egy fordulat eseten a kozelebe sem kerulnenek. Bar a nord a es a nutex 1x-el kezdodo arai kezdenek mar arrafele tendalni.
!FTnál én fordítottam és ment 6-8-11-14Forintra, 4FTon kutyának nem kellett. Most nem kis papírozom már, de rengeteg papír alá alá álltam már fordítani
Fölé visszatérve beszélhetnénk jöhetne szóba bármilyen pozitívum a
napos chart kapcsán, egyelőre azonban a jelenlegi szentiment alapján ez a
valószínűtlenebb forgatókönyv. 32000 pontnál találunk egy mankót
lefelé, ennek a közeléből pattantunk pénteken. Összességében azonban nem
érdemes további szakadás esetén szinteket keresni, ezt jól mutatta a
35000-es, technikailag masszív zóna elesése.
Támasz: 32000
Ellenállás: 35000. A következő szintnek 27769 pont van megjelölve,na ne már?
Most eloszor nem nagyon akar jonni az estmedia shortom,eddig 100%-ban mukodott,de most ma masodjara kkicsit koran adtam el 55 korul. Bar hosszu meg a nap. Azt nezem,ha bux hati 32k-t atlepi,lehet h onnan indulhatna egy long.
Én most szépen mozizok, nem hiányoznak ma az izgalmak, már az egész családdal karantéban vagyunk itthon magunktól. Így nem is akarok közben stresszelni, inkább lightosan nézem a piacot. Aki tradel, annak kitartást kívánok
Koszi, En is igy vagyok vele,nem nagyon irok,a harmadik shortomban vagyok,de most egy kicsit leult a piac ebbol a szempontbol,de ugy velem sok aggodasra nincs ok. Amugy igen,ez valami eszetlen,h egy het alatt tobbet keresem,mint elotte fel ev alatt. Epp nemreg szamoltam ki,h ha a mult heten nem valtok stategiat,majdnem fele annyi lenne a tokem meg ahhoz is,mint most.
Valami gebasz lehet, mert alig ír ma valaki itt. Neked gratulálok a short nyerőhöz! Ahogy mondod longgal nem kerestél, de shorttal azóta mindig! Ügyes, és így is kell! Fejlődés útja!
Erste kommentárA Fed tegnap este rendkívüli ülést tartott, ahol 100 bázisponttal a 2008-as válságban látott 0-0,25 bázispontra vágta a kamatot és likviditásnövelő intézkedéseket is bevezetett az eddigieken felül. Állampapírokat 500 milliárd dollár, jelzálogpapírokat pedig 200 milliárd dollár értékben fog vásárolni. Ezen felül swap megállapodásokat köt számos jegybankkal, hogy a dollárlikviditást fenntartsa az USA-n kívül is. Ez annak ellenére kisebb pánikot okozott a piacon, hogy a lépés szerintünk jó irány. Azt gondoljuk, hogy a likviditás biztosítása nagyon fontos, és amúgy segíteni fog a piacoknak, még akkor is, ha ma, legalábbis a nap elején, pánikolnak a piacok. A nemzeti vészhelyzet, amit Trump még péntek este meghirdetett, szintén jó irány, mivel lehetőséget ad arra, hogy a szövetségi kormányzat átvállaljon egy csomó járványügyi intézkedéshez kapcsolódó helyi költséget (75 százalék). Itthon is rálépett a kormány a gázra. Az iskolák bezárása és az online tanítás nagyon jó intézkedés, ahogy a szükségkórház építése is. Ilyen helyzetben akármennyi kórházi ággyal rendelkezünk, az is kevés! Ez minden országra igaz! Ha pedig elégnek bizonyul majd, annak örüljünk! Fekete pont jár ugyanakkor az egyelőre hiányzó gazdasági intézkedések miatt. A környező országok jelentős részében a kormányok már döntöttek a károk enyhítéséről. Ez lehet: (i) a kieső munkabérek pótlása (turizmus, vendéglátás, stb.) (ii) a KKV-k megsegítése kedvezményes hitelkerettel, illetve támogatásokkal. A 10 klaszter létrehozása is jó lépés, amelynek érdekessége a gyógyszerkutatási ág, amelyben a Richter is benne van. Úgy tűnik, hogy az immunterápiás készítmények lehetnek a befutók. Ráadásul dán tudósok a múlt héten bejelentették, hogy megtalálták a vírust elpusztító emberi monoklonális antitestet, azaz megkezdődhet a biotechnológiai fejlesztés a gyógyszer létrehozásra. Biotechnológiában pedig a Richter is egyike azon vállalatoknak, amelyek képesek lehetnek ilyen fejlesztésre. A piacok esnek a Fed tegnapi lépésére, na meg azért is, mert pénteken jelentősebb volt az emelkedés. Mindenesetre a romló helyzetben a DAX jelentősebbet esik, s ezzel a 8.700 pontos támaszszintnél jár. A következő szint 8.355 pontnál van. A BUX esetében a szint 1.610 pontnál van, amelyet az index le is tesztelt a kereskedés elején.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!