Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ezt a mocskos Osztrák Bank társaság magyar kirendeltségét. 3000 pont long veszteség miatt likvidálni akarnak közel háromszoros letétfedezet felkiáltással. LIKVID pénzt askarnak. Rakás magyar és amerikai részvényemet nem számítják be. DEVIZA alapjuk feltörése esetén T + 5 napra számítják be a pénzt. Ez jó nekik, ha kiszórják hatiban utazó kisbefektőjüket. Havi öt - hatszámjegyű költséget le tudnak számlázni , most likvidálási kötelezettségüket emlegetík. Persze ehhez kell a BÉT inkompetenciája , sőt robotkereskedőik rángatják + 2500 pontot majd - 4000 pontot , kifeszitik teljesen a befektetőt.
Uzemanyag ar most megy csak le! 2hettel ezelottig extra dragara emelkedett a 312es dollarnak koszonhetoen, most valoban jol jon nekik a csokkenes. Ami fontos, ilyen esesben meg az OTP napi 1MRD nyeresege sem szamit! 17%ot esett ma ra. 2-3het alatt 5-6ezer pontot, ami egy harmada eses volt, es 2/3maradt! Mit szamit a BETen a tobbi kis fapados cegek fundaja akkor?!
Wabit tobb minden sujtja!! Valsagba kerult a ceg, uj vezer jott. A draga uzemanyag mellett, hatalmas koltsegek, hitelek, tulrendelt jarmupark, arban alajuk meno konkurencia, waberers fonok nev visszavonas es a januar vegi Brexit eletbe lepese. Most pedig a korona virus. Nem egyszeru
Wabira nem tennék nagyot, max az asszonyt... 🤭 Ha vége a világvégének a pénz megint zúdulni fog a piacokra... a megrendelések egymást fogják taposni... 🙄
A wabival óvatosan. Ha nem fogják engedni hogy országok között kamionok menjenek akkor az betenne a wabinak. Nincs erről szó, de bármi lehet. Közben már elkezdett erősödni megint a snp. Én speciel a CIG-et nézegettem, de ha itt nagy baj lesz, akkor lehet sokat is kell fizetnie életbiztositásokra, illetve ha kevés lenne a pénz, akkor lehet sokan visszaadnák a biztosításokat. De az egyébként is agyon volt ütve a wabival egyetértésben. Vagyis ez a válság elég jó árasította őket.
Igen. Akkor mennyire hihetetlen volt. Most egy kicsit közelebb van, de, ha így haladunk akkor megint csak álom lesz... bár amilyen mozgások vannak mostanában...
Ja-ja jó hogy itt vagy kontra, bár sajna az ok az nem jó. De szépen jön vissza mindenki :-) Kicsit lefujjuzok mz/x (tudom nem mz/x de nem tudom a kódszavakat megjegyezni) stratégiáját, pedig mélyen érezzük azt hogy az a nyerő stratégia, csak még nem tudjuk mikor lépjünk vásárlással a piacra. Lehet készülhetünk a bevásárlásra.
Nekem most nincsen bennt pénz... De sebaj... lehet jobb is. mostmár. Meg kell várni az alját.. aztán lehet majd megint longolni. láttuk hova emelkedhet :)
Még csak nézelődök! Nincs fordulós jelzés, és valószínűleg nem fog sikerülni tickre az aljvadászat, de nem is cél most... Wabi is érdekes, az is célárzónában... 🙄
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!