Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem vagyok hive a stopnak,nem szeretem,szazszor inkabb vallalom a kockazatot,es 10 evenkent jojjon akkor be egy.ilyen elore nem tervezheto dolog. Mintsem h ezerszer vegignezzem,h kiutnek a stoppombol,utana meg vigan vihancol vissza a papir haszonba,csak mar nelkulem. Nekem meg szepen meghagyva a veszteseget.
Szerintem igen, nagyon szépen hozta az elvárásokat (Bét találati arányom a hónapban 90%, igaz keveset lövök, a találatok elmentek egy R-ig). Nekem ott volt az esés a pakkliban. De ne gondolj TA-sként azokra, aki húz két vonalat és ránéz egy mozgóra, azok semmit sem érnek. A TA mérése nem egy elgondolás alapján történik, hanem nagyszámú mozgás alapján, találhat is mindenki és tévedhet is mindenki. Széles volt az a stop, ha 72-75 még kibírta.
Ilyen idoszakban TA meg annyit sem szamit mint a funda. En TA alapjan vettem estet 113-on egy zsakkal,4-5 nap mulva alig tudtam eladni 72-75 kozott. Mikozben minden letezo TA kitorest vizionalt.
A Funda semmit nem ér (szerintem), a TA jó kezekben sokat! A richter földcsuszamlásának napján emelte a célárat egy nagy hazai, onnan tudtuk, hogy short :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!