Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én tudom hogy mindenki aki hatizik ki van akadva hogy ennyire megemelték a letétet, és talán nem is a legjobban lett bevezetve, sőőőt tuti hogy szörnyen lett bevezetve, kellett volna kb. egy hét vagy legalább 3-4 nap. Pont azért hogy ne legyenek kényszer likvidálások. Bár amekkorát ma esett az sem segített volna. De akkor is, én megértem aki tegnap ezzel szembesült. Ez olyan mint az én elcseszett nyitó előtti kereskedés visszavonása. Hozzá teszem azóta is semmi hír a kártalanításról. Ennyit a BÉTről. De ha túl lépünk ezen, akkor sajna naponta akkorát mozdul most a hati, hogy ez a 37.500 letétnek kevés. Tegnap valaki a meghúzásba belevett longot, és ma 5000 ponttal lett lejjebb. Itt tele lenne kényszerlikvidálással, akik most merészek vagy mohók a kereskedésben, és fullra kiszámolják mennyit vehetnek. És kihangsúlyozom, maga az emelés tényleg nem rossz de ahogy megoldották az valami borzasztó és iszonyú kicseszés jó sok tréderrel. Nem véletlen őrjöngött tegnap Alanfed. Mert gondolom longba volt, remélem azért pénzügyileg túléli. Mert ha úgy van ahogy gondolom, és fullba volt, akkor ez a mai nap a teljes tőkét elvitte. Én szétrobbannék a dühtől.
Na de ha azt írtad volna anno 2007-ban vettem OTP-t aztán csak nézem ahogy zuhan és zuhan, de nem voltam ám balek hogy eladjam, a pénzem már meg tizedelődőt, de én csak álltam a csapások. És nézd meg még mindig itt vagyok, bár kicsi időközben idegroncs lettem, mert elment közben a lakásom, a feleségem elhagyott. Azóta is csak xanaxon élek. Na ilyen történetet is beírhattál volna, csak 2 év volt közte. Na ezért is léptem minden pozimból ki. Most semmim sincs csak egy nagy büdös nyugalmam és örömöm, hogy eddig ez a nap is szép nyerő.
Sok sikert hozzá, én ezt a nagy nyerőt kihagyom. Tudod milyen jó úgy aludni, hogy nem kell izgulni, meg éjszaka felkelni hogy hogy áll a stooq-on a DAX és snp hatidő. Na így a nyerőt zsebre vágom. Ellenben nem akarom elkiabálni, de eddig ez a hónapom a legjobb amit eddigi pályafutásom alatt elértem.
Anno 2010-ben emlékszem olyan hibákat követtem el h vettem OTP-t aztán 300Ft-al drágábban már adtam is el boldogan, hát azt a BUX-al kell csinálni, balek voltam még.
OTP-t 10030-on vettem majd 17k-n eladom, meszics, nem akarlak megsérteni tisztellek-becsüllek de ne légy már gyerek, legalább 50% hasznot érjünk el rajta, 1400db-ot vettem ma különböző szinteken, az átlag 10k. Már régen 1.3m-s forgalomnak kéne lennie. OTP-t ne adjátok el, milyen érzés lesz őszre egy 14-15k-s szint.
Most adtam el az Oti longjaimat. 110, 210 és 310-en vettem, megjártam vele a 9865-öt is így hogy elérte a 450-et eladtam őket, ennyi izgalom elég is volt. Hatival short nyitó után, az nyerő, majd long ott az vesztő, de 33000 alatt is vettem egy keveset az most nyerő. Így pluszba vagyok. De hát jóval kevesebbel kereskedek. Eddig szép nap. De hát várjuk ki a végét. Sajnálom a longosokat, most sokakat padlóra tett.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!