Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most ezt kell longolni és az Akkot, Akko topicba írtam egy véleményt a részvényesi értékről amiben benne van a story ami számok nélküli hit. Akkot összehasonlítottam más papírokkal, olvasni el!
En az orok longos csak azota vagyok nyugodt,es azota csinalok bazi profitot,amiota shortolok. Raadasul utana azonnal full kp van cagyok egy ilyen veres helyzetben. Tiszta gaz,h most pl ket nap alatt tobb profitot csinaltam mint az elmult.fel ecven osszesen.
Szerintem kizárt ,hogy ekkora esés után ne legyen visszapatt,aminek az ideje és a mértéke már kérdéses,de szinte mindenhol medve piac van....???Sp hosszú emelkedő csatin billeg nálam,lehet,hogy a jobb váll most épül fel?Mert akkor jön az emelkedés,bármennyire nem tudok hinni ebben jelenleg...
jött egy üzi erstétől tegyek be másfél millát.... 25 milliós a számlám, csak hogy tudjátok a mértéket hová tenni.... nem nagyon értem mire kell neki még másfél, jó a héten vettem ezt az de mi változott? amit látok a lufthansa diszkont tényező nulla lett, tehát mindegy mennyim van, és az hová emelkedik, nem jelent fedezetet, tui, állami nyomda szintén az összes többi diszkont tényező lecsökkent 0,6 ra többnyire 0,9 és 0,8 közöttről.. nagyon kell nekik a pénzem mikoözben egy normális kereskedési felületet nem képesek összerakni, a netbroker egy vicc, nulla fejlesztés 10 év alatt, leáll, megszakad, be sem enged...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!