Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Akkor mikor shortoljunk ATL-nél? Hidd el, hogy a legjobb short belépő az ath-nál van, az utolsónál. :D
Na de komolyan, én meg azt tartom, hogy az ilyen "nagy igazságok" viszik félre a kereskedést legjobban. A nyitásomnak semmi köze nem volt egyébként az ATH-hoz. Nyitnom "kellett"... ÉS maradt még shortom.
Udv Urak! Vajon betekerik aprilisi trefakent holnap az OTP-t 13 ala, hogy a remego kezuekkel eldobassak es utana egy komoly hegymenet? Ha bejon, veszek...EURHUF fele ma zarva, 362,82 aron.
Na most mit kezdjünk azzal a felső kanóccal mára? Egy komolyabb beleadással a végére "jól esne", és akkor egy hullócsillaggal fordulnánk az új negyedévre. Izgalmas...
Ezt én nem értem. Miért kellene félni attól a medvétől? Háborús konfliktust úgy sem vállalnak fel, pláne nem a világ legnagyobb haderejével szemben. Olyan feszültségek vannak keresztül-kasul a kontinensek között, gazdaságilag és politikailag is, sőt lassan már ott tartunk hogy élelmiszer és víz lesz a kincs, hogy sztem csak egy szikra kell, aztán nézhetjük ahogy röpködnek a fejünk felett a rakéták...
Elzárathatják, de nincs sok hatása. 2014 óta folyamatosan szankcióznak, aztán csak erősebb lett Oroszország. Aki megint szarul járt az az EU, hogy, hogy nem...
Hogy borzoljam a kedélyeket, most aranyban benne van egy dupla alj naposon és egyben a havi forduló is. Szóval bármi lehet és annak az ellenkezője is. :DD
Backtest és ami mögötte van