Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
OK, csak 358 alatt van az árfolyam, miközben 360 alá se nagyon kellett volna mennie, azon érvek alapján, amit írsz. Nem vitatom az érveidet, csak keresem a választ. Nem látszik az erősödés lassulása sem.
Ha felhalmozni akarsz devizát akkor folyamatosan vegyed részletekben. Ha be alarod fektetni valami külföldi részvénybe, akkor sztem mindegy az a par forint. Persze, ha euro milliókat mozgatsz, akkor nem. :D
Mondjuk az Aht egyenleg tényleg gatya, de mindenhol így van, szóval ez neutrális sztem. Exporttal sem lesz egyelőre gond. 350-365 közötti sávot valószínűsítek inkább...
2 hete is torte, akkor meg a 380-ra mutatott a grafikon... Export orrnehez gazdasag, sok-sok bejovo EU penz es kamat nelkuli kornyezet, hozza katasztrofalis allamhaztartas. Szerinted ez osszessegeben forint bull? El tudom kepzelni a 345-ot, de majd csak telen, keszulve a valasztasra, elotte meg kiveszik a lovet a Bibos sracok!
TUI ujra szinten, ma csipegettem vissza belole, a 4,9-es eladasok egy reszet. Ja es nem hiszek a pengoben, odvertem az euronak 358,67 aron, mondjuk a kamat ellenem, de ha 362 korul tudom dobni a jovo heten, nem fakadok sirva:)
Nem nagyon kerdeses miert a keleti nyitas...uzbeg krumpli, orosz paks, kirgiz alap, kinai egyetem. Kozben meg petike raportra hivja a nemet kulugyet, egy kapusedzo miatt.
"északkorea" és "euból kifele" nekem is a megérzésem. az első húzza a másodikat, hiszen amíg euban vagyunk "sajnos" beleszólhatnak pár dolgunkba. más kérdés hogy milyen sikerrel, de az félelmetes idő lesz amikor már hivatalosan sem szólhatnak bele :(
Van meg hajadon leany a dobrogi csaladban? Regisztralj a tinderre es hatha belefutsz egy holdudvaros csemetebe...ezzel a fizimiskaval a siker csak formalitas:)
Jo reggelt! Latod, te sem latod a jot! Vegre lett egy hazai, feltokesitett kozeposztaly, aki a nyereseg nagy reszet vissza is forgatja a gazdasagba ill. reszvenyeseit megbecsuli es kozvetve, osztalek formajaban jutalmazza oket...ja, bocs, ezt nem ide! Meg vagyok gyozodve, hogy ki akarja vezetni az orszagot az EU-bol!
Jó reggelt! Mégsem nyitnak ki az iskolák. Ezzel egyet is értek, de szerintem ezzel együtt haladunk tovább a hitegetések útján. Makd ekkor, majd akkor...aztán.2 nappal előtte mégsem...
Backtest és ami mögötte van