Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Felszólítom a cseh kormányt, hogy kérjen bocsánatot a zemberektől! Célunk a jó kapcsolatok fenntartása, szóval készek vagyunk segítő kezet nyújtani szenvedő szomszédainknak. Készen áll a stáb, aki haladéktalanul megosztja cseh kollégáinkkal a sikeres magyar járványkezelés lépéseit. Csak le kell másolni azokat és máris nem lesznek a csehek az elsők. Nem lehet a védekezés akadálya a megfelelő eszközök hiánya, ezért azonnal küldünk adományként 10 db horkolásgátló készüléket és 1000 db (magyar fejlesztésű, de ez még titok) gyorstesztet... SzPetike
Nem szabályosak az biztos. MOL lobogó kezd túl hosszú lenni. OTP meg elég elfuseráltnak néz ki, de májustól, amikor megcsapja a szabadság szele a világot, akkor szerintem megindul mindkettő...
Az a szerencse, hogy nálunk magas az adótartalom. És azért nem reklamálok, mert mindannyian láthatjuk, hogy bölcs vezetőink hasznosan költik azt el, igen, aggódva az egészségünkért is! Legalább is ránk tőzsdésekre kiemelkedően figyelnek. Ha már elülöm a fenekemet, akkor kiváló lehetőség a regenerálódásra egy kis mozgás, sporttevékenység. Ha meg nem jó irányba megy az árfolyam, imádkozni is kell. :D Na ezt ismerte fel a vezérünk és boldogan elégíti ki a szükségleteinket. Tudom, hogy már a csapból is ez folyik, de én megemlékeznek újra ezekről a költésekről, mert látszik rajtuk, hogy egy komoly vízióval bíró vezető képes csak ennyire módszeresen, jól befektetni a népe jövőbeli boldogulása érdekében.
Backtest és ami mögötte van