Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ja, különben megint elővették a napokban a kisker témát: (szerintük) őrületes profitot visznek ki, ideje lenne magyar kézbe (NER kézbe) rakni ezeket is. Nem értem miért, egyszer már próbálkoztak ellehetetleníteni őket és a "nagy" magyar láncot előnybe hozni, de még így sem tudta az felvenni a versenyt, hiába minden jogszabály ami őt segítette a többiek kárára. De azóta lölö biztos elvégzett egy boltvezetőit is...
Ezen ne agyalj, majd a napkozis gergo csutortokon elmondja, hogy minden fasza es fejezze be a bal oldal a hangulatkeltest...kozben a kambodzsat osszekopkodo fitt petike posztol, hogy megallapodott a kubaiakkal is, jovo hettol gyorsitott eljarasban engedelyeztek a 37%-os hatekonysagu Fidel vakcinat is. Penteken felszopos reggeli radiointerju dobrogivel, ahol lesz soros, brusszel es szemet multik!
Próbálom amúgy elképzelni, hogy mi lehet a főni fejében valójában? Min gondolkozik éjszakánként? Hogy sakkozik a számokkal? Vajon ilyeneken agyal, hogy mennyi halottat tudok még úgy sikerként eladni, hogy legyen remény az újraválasztásomra?
És azt is változtatod, hogy éppen hová húzod? Úgy értem, hogy teljesen szabadon, egyszer kanócokhoz húzod, másszor meg a gyertyák testéhez? Mondjuk ennél az említettnél még azt sem látom hová húztad, olyan mintha csak egy kb. irányjelző lenne. Ami nem baj, de így hogy tudod támaszként értelmezni?
Jó reggelt! Amíg az ellenkezője nem következik be (vagyis nem töri le szignifikánsan azt a támaszt), addig nálam megengedett az ilyen meredekség. Főleg, hogy ott toporog az ATH alatt.
Tökéletesen így érzek én is. Valamint még egy nagy adag szomorúságot, hogy ennek az országnak ilyen politikusokat sikerült kinevelnie. Értve az összes pártra, oldalra. Hol vannak ezek Széchenyihez?!
Igazad van, igazunk van, de sajnos nem megyünk vele semmire. A fijjjúk a koleszból valószínűleg jobban alszanak, mint mi és az infláció miatt sem izgulnak...
Jogos, bocs az offert, csak elkeserito az egeszsegugy es a benne dolgozok helyzete. Erdemes nezni Teamviewer, ha kimegy a mezszponzor hiszti, amit a mult heti Manchester United bejelentes okozott, szwrintem jo lesz.
Igen, ez így van. De Magyarországon volt már olyan kormány, ami nyilvánosan bármilyen önkritikát gyakorolt volna? Nem hiszem. Ez itt nem része a politikai kultúrának. A választók amúgy sem szeretik ezt. Nekik erős párt kell, erős emberekkel...
Backtest és ami mögötte van