Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Amúgy ezzel a bolt előtti sorban állással még akár pénzt is lehetne keresni. Beáll a jóska a sorba, megvárja amíg előre jut, majd átadja a helyét annak, aki nagyon siet, persze egy kis baksisért. Majd újra beáll. Ez Pesten még akár nagy üzlet is lehet, mint amikor a '90-es években részvény jegyzésért álltak bérsorbanállók. :D
A lenyeget kihagytam: Tegnap latta az EU-s csucs arcain, hogy sokkal rosszabbul allnak, mint mi... Ebbol a negyzetmeteresdibol lincshangulat lesz. Mi alapjan lesz meghatarozva? Brutto vagy netto alapterulet? Egyebkent en azt tapasztalom, hogy az emberek donto tobbsege tartja a tavolsagot, nem ezen fog mulni. A lakossag nem a boltokban nyalta be ezt a szart, hanem javareszt a munkahelyen, ahol - foleg egy open office eseteben - a dolgozok nem viselnek maszkot. Remelem az oltas valamennyire tenyleg megoldast fog jelenteni es visszakapjuk az eletunket!
Ez a bolt négyzetméter szerintem megint egy marhaság. Ugyanis szerény tapasztalataim szerint a boltban az emberek szépen elvegyültek úgy, hogy nem voltak egymás seggében. Ezzel szemben, ha most majd sorba kell állni a bolt előtt, akkor szépen végig fogják fertőzni egymást...egy dolgot kellett volna csinálni. Növelni a boltok nyitvatartási idejét 5-22-ig. Mert minél tágabb időre van elosztva ugyanannyi népesség, annál kevesebb a kontaktus, de biztos megint én vagyok a hülye...
Jo reggelt! A legfontosabb, hogy nyaron mar minden rendben lesz - el kell kolteni a Hunguestben a kaffeteriat - ill. nem a csucsokat kell nezni, hanem azt, hogy onnan mikor fordulunk le...teljesen jo es kereszteny megkozelites! Latjatok, a torzsfonok kijott a barlangbol es a nap is ragyog, hiaba no, a valaha volt legnagyobb magyar, imadom ot!
Dehogy is, félreértettél. A fontos dolgok azok olyanok, mint megnézni a napfelkeltét amikor még mindenki alszik, játszani egy kicsit a kutyával, kiengedni a tyúkokat, stb, stb, stb. :D
Backtest és ami mögötte van