Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Eurhuf vegre iranyba allt, volt egy kis fejvakaras 369-nel, hogy bezarjam-e a 363-as nyitast...aztan persze raadtam, nagyon szuk stoppal, egyelore vekony nyero...de meleg volt a pite nagyon:)
Szerencsére nem mentem ellne. Nekem most jól jön, mert amcsi papírjaim vannak. És nagyjából 290-300 között vettem a dollárt. Szóval felölem még erősödhet. :)
Abban van kamat, kozel 200 bp elonye van az europai 10 eveshez viszonyitva...azert az eleg komoly hendikep ergo engem nem lep meg, nagyon nem. Mindenki varta es vizionalta a 1,25 -1,30 keresztet, klasszik copatokor es egyet ne feledjunk, a dollar az dollar!
Nasdaq-ot nézegettem...vége is lehet az esésnek, meg nem is :D ha tovább döglődik akkor 12k kerülhet képbe...azzal végül is csinálhat egy szép ABC korrekciót 14k-ról...
Lesz még benne emelkedés. De a javán már túl van %-osan. Felspekázták jó magas szintre és most már intézményesül...lesznek ilyen olyan termékei, de ezeken igazán jól az azokat kibocsátó bankok, fundok fognak keresni...
Backtest és ami mögötte van