Köszönjük a tájékoztatást. Én a napokban megrémültem a csorgástól, és eladtam. Ha kiderül, hogy csak túlreagáltam, és rakéta indulna, akkor megpróbálok gyorsan visszaszállni. Ha viszont tényleg további korriga jön, pláne kedvezőtlen jelentés esetén, akkor nagyon fogom figyelni, hogy meddig megy lejjebb. Érzésre azt mondanám, hogy abban az esetben is a 137,5 támaszt akkor sem viszi át. Mindenesetre 140 tájékán kedvező vásárlási lehetőséget sejtek.
Megjelent 2 piaci áron értékesítő egy kicsit nagyobb tétellel és máris jelentősen esik az árfolyam. Jön még néhány ilyen eladó,valamint egy relative gyengébb Q1 és 2 hét múlva 140 alatt vagyunk.
Jó napot! Private Banking friss: -AutoWallis napi: Az elmúlt hetek enyhe esése még mindig csak korrekciós fázisnak számít. A 150 letörése esetén is csak a 137,5 környékéig lehetne tér lefele. A vastag zöld trendvonal határozza meg a fő trendet, amíg ez nem törik, addig számottevő esésre sem áll a zászló. Az első erősebb forgalmú emelkedő nap kimozdíthatja a korrekciós fázisból. Ellenállások: 175; 187,5; 200. Támaszok: 137,5; 125.
Hát nézd, hacsak nem szabadul megint el az infláció, úgy a kamatok 6-8% között ragadnak. Ebben az esetben az itteni menet 150Ft fölé már látható növekedés YoY. Ez kiülős papír, én jóval drágábban terveztem pl eladni.
Beszels meg Ormosy vagy Székely Úrral én azt írtam amit hallottam, olvastam. Ha az idei évet nézzük, akár mondhatják azt is h árfolyamnövekedésbwn lehozták a kötelezőt és szevasz.
Első évnek a 2025 merült fel, mint osztalékfizetési év, de később elhangzott, hogy a növekedés miatt újraírt stratégia miatt ez akár 2030-ig is eltolódhat. Bármi megtörténhet, de az elhangzottak abba az irányba mutatnak, hogy sokáig nem lesz még osztalék, ellenben az árfolyam még mindig nincs a "helyén".
Hogy kicsit hűtsem a várakozásokat, ez a pont minden Kft és Rt rendes közgyűlésének standard pontja. Mivel az árfolyam a fair value alatti van, egyébként is az srv racionálisabb döntés. De mivel most emeltek 5 mrd Ft tőkét az új kereskedési jogok megszerzéséhez, ellentmodásos lenne, ha most ugyanekkora összegben részvényesi javadalmazásról döntenének. De mondjuk egy 2 mrd-os srv program jöhetne, hogy fellendítsék a likviditást.
AutoWallis Nyrt+topic