5,1 százalékos emelkedésben van eközben az AutoWallis részvénye, miután a legfrissebb számokból kiderült, hogy minden üzletágában rekordot döntött a csoport értékesítése 2023-ban:az autókereskedelmi és mobilitási szolgáltató több mint 40 százalékkal növelte gépjármű-értékesítését, miközben a szolgáltatások területén is jelentős erősödést mutatott.
hát ha most is derékba törik az emelkedést, akkor tenyleg nyökögős lesz ez. továbbra sem értem, hogy kinek érdeke egy ilyen üzleti növekedés mellett 125Ft-on kiszállni. minek?
https://invst.ly/12-zyk mindenképp jó hír hogy felfelé mozdul el még akkor is, ha egyelőre a csatornából nem lépett kit. az hogy nem lefelé csapták le hanem felfelé lendült jó előjel. Itt most már tényleg csak várni kell. Ormosy Úr megmondta, hogy 300-at látna szívesen.
csak a mínuszolóknak írom, hogy én jót szeretnék mindenkinek - azt szeretném ha mindenki boldog lenne
azért írtam, amit írtam, mert ennek a papírnak jelenleg ez a természete - ha valami jó hírre a spekák elkezdik venni, akkor onnan általában visszaesik és utána szép lassan emelkedik csak, több hónap alatt
ha valaki napi/heti profitszerzésre vette meg, az lehet hogy csalódni fog, mert jelenleg ez nem így működik
remélem ezzel a magyarázattal már nem tűnik nagyon negatívnak a beírásom - senkit nem szerettem volna bántani/megbántani
remélem mindenki eladta, aki folyamatosan csak szidja a papírt - ma meg tudta tenni, volt vevő bőven :-)
igen, most hogy vége a speki felhúzásnak, lehet hogy maradunk 120 körül hónapokon keresztül
igen, aki most belevett az a következő hetekben folyamatosan adni fogja, mert nem tudta ma eladni drágábban
ez egészen addig megy így, amíg valaki stabilan és hosszabb ideig el nem kezdi venni - mert akkor viszont nem marad egy szinten, hanem folyamatosan emelkedni fog, míg el nem éri a reális értékét
AutoWallis Nyrt+topic