Valaki segítsen pontosabban látni a helyzetet. Ha a következő tőkebevonást másik piacon képzelik el, akkor az új rv kibocsátás árfolyama hogyan korrelál majd a BÉT-es árfolyammal? Mi garantálja, hogy ha mondjuk a német tőzsdén veszik a AW papírjait, akkor itt is történjen árfolyam növekedés?
Mármint hogy lopják az állami pénzeket, azaz az én adóforintjaimat? Inkább kellene a két suttyó hölgyet sittre zavarni a "szponzoraikkal" együtt, az lenne a példamutató.
Sztem holnap még folytatódni fog a csökkenés mert a legrosszabb a bizonytalanság. Ha OV bemondja a kossuthon, hogy nem lesz emelés, akkor mindenki lenyukszik a picsába. Addig meg félelem és reszkedés lasvegasban.
Igen, komolyabb támasz ott van de meglepne ha odáig esne innen. Azért ezt a banki adót tudta mindenki, vagy lehetett rá számítani, olaszok is belengették már jó ideje. A FED rossz hangulatkeltését használták most ki! Szerintem inkább 13700-14000ig fel é majd ott eldől az irány.
Varga a hozzá nem értéséről most is tanúskodott, de igazából hagyjuk is mert neki megmondják mikor mit kell mondani. Amúgy néhány napja amikor feltámadt, nap végén jöttek nagyobb vevők és kikaptak több 10e darabot, úgyhogy igazán jól tartja magát! Ha az OTP 14e köré visszamenne zárásra, nem lepődnék meg hogy kiürülne az eladói könyv.(vagy megvennék maguktól akik tolják lefele) :D Én továbbra is tartom hogy hamarosan 120-130 közé kellene mennie.
AutoWallis Nyrt+topic