A kankord a portfolióval közösen elérte, hogy pénteken a kereskedés után jöjjön ki az elemzés, így hétfőre mindenki el is felejti, a többség nem is olvassa majd. Na, ezért nem veszik.
Szerintem sokkal jobban tisztában vagyok pl azzal, hogy mennyit vettem ebből az elmúlt időszakban .Te az előbb egy szinpla hazugságot írtál. MIért hazudsz?
Szinte senki se veszi. mirevaló alap, nemzetközi szinten csak mosolygás megy, kicsik dobálják egymásnak a forró pitét. Te látod csak jónak de Te se veszed csak ajanlod meg felbeszéled
Változatlanul hagyták az összes működési számot, viszont vétettek egy nagy hibát. Még a tegnapelőtti részványszámmal számoltak, azaz a hígítást nem vették figyelembe. Ezzel máris lehet lefelé korrigálni az EPS-t és a célárat.
Mihez képest nem veszik? EZ egy annyira bugyuta kérdés, hogy igazából válaszra sem érdemes. Pl azért, mert a befektetők többsége nagy ívebn szarik egy társaság valós számaira, a legtöbbje értelmezni sem tudja.
Nagyon pozitív fejlemény az,hogy az elmúlt 1 hónapban jelentősen emelkedett a forgalom az előzőekhez képest.Lassan elfogynak azok ,akik mostanában 100-110 közt vették. Lassan!!
Az srv-nek kettős pozitív hatása lenne: 1. végre megvalósulna a mangement által 2 élve kitűzött cél, hogy kerüljön be tartósan a top10 likvid részvány közé 2. azonnali részványesi értéket teremt. A nagytulajdonosnak is. Ellenérvet nem tudok írni. Már a megtermelt cash kicsi (10-15%) is elegendő lenne a nagyon pozitív hatások elérésére.
A jövő évi közgyűlésen logikus lenne dönteni 5-8 mrd Ft saját részvány vásárlásról. Megpróbáljuk kikényszeríteni, mitn a Telekom esetében az osztalékemelést.
Nem adok neki 1 hónapot és 130nál járunk. A gyj jó, max a telhetetleneknek nem, de volt már hogy nem jól látott a piac vmit, majd heteken belül jött egy fordulat! Lsd. Opus is!
AutoWallis Nyrt+topic