az istennek se akarjak felengedni egyiket sem. ideat - nem tudom még tart-e - az ingatlanokat reszvennyel fizettek ki. ezt az elado cegek csorgatjak befele. pannyba nem tudom mi van. egyszeruen szerintem nem er 600at amennyirol leszakadt. projektek ide vagy oda...
ez lehet ilyen egymas kozt "adok veszek" figyelemfelkelto majomkodas... ha hosszabb tavon gondolkodunk, talan erdemes lehet belevenni. egy ideje mar szenved ezen a szinten. csak ott van az a "mivan ha beverik" erzes :) az aljat kene erezni. bennem ez még nincs meg.
Mi a fenének dobálják folyamatosan az apportosok? ahelyett, hogy egy kicsit szüneteltetnének az eladásokat - mindjárt feljebb kerülne az ár. És az nekik is jobb lenne...
"30 millió euró értékű megállapodást kötött az Appeninn az Erste Bankkal Euró alapú hitellé konvertálta portfóliócégeinek hitelállományát az Appeninn Holding, finanszírozási időtáv egységesen 10 évre változott. A megkötött átstrukturálás 1,4 milliárd forint fizetési könnyítést jelent az Appeninn számára, illetve összhangba kerül a bevételek és hitelek devizaneme."
Persze hogy gyűjti! De ez nem magánszemély, hanem egy-két befektetési alap.
Gondolkodj logikusan! Folyamatos a felvásárlás. Megvárják, amíg mindig lecsorog az ár, mert tudják, hogy a sok átvett részvény tulajdonosai úgyis adni fogják lejjebb, hiszen nekik a pénz kell, nem a részvény.
Több kollégám is hasonlóan látja a helyzetet. Ezért most ők azt várják, hogy kicsit lejjebb menjen az ár, mert 260 alatt ők is nagy tételekben akarnak vásárolni. (Bár szerintem ez nem fog most lejjebb menni, de ez csak az én véleményem.)
Én is tartom magam a 300-hoz, hiszen a zártkörű tőkeemelés is ezen az áron történik. Furcsa lenne, ha ez alatt maradna a piaci ár...
A cég nyereséges, nem úgy mint a legtöbb szar a BÉT-en. Cél a 300! Alatta nem adom.
APPENINN