éppen ezért szólhat nagyot ha átlépi a 220as ellenállást..bár 480 nem tudom lesz e valaha,szóval a te esetedben nem sok vigasz ha megy 10%-ot ez tény..viszont ha 208 alá bemenne akkor dobnám..jártam már én is úgy,h végig néztem poziból giga esést és még egyszer ezt nem fogom..ezért ha töri a csatornát a részvényem akkor minden esetben dobom..
Az bizám.Nekem van aztán türelmem.3 éve vettem folyamatosan.480-nál volt a pakkom eladáson 2011 karácsony és újév között.Végig ott volt az árfolyam megnézheted.5 db-ot vettek meg a sokból.Azóta is tartom mert bízom benne.Pedig megjártuk sokan a poklot.Fél éve itt az árfolyam.
Ha a 220-as pakkot elkezdenék venni akkor inkább vevők jelennének meg...persze biztos,h eladók is 230 alatt,de akkor sem megszokott ez a könyv az Appeninnben..222 után 234-es eladási ajánlat jön..
link
pénteken zárószakaszban lesz az újrasúlyozás és azt követően 2 hét áll rendelkezésre,hogy 30-40 millió forintért bevásároljanak...ami biztos vételi erő lesz mivel kötelező nekik.Ha kiveszik a héten a 220-as dugót és mondjuk pénteken 220 felett zárna akkor a 240 borítékolható lenne valószínűleg.Tehát egyelőre a héten történt vásárlások mögött nem a CECE indexet követő alapok vásárlásai állnak.
APPENINN