tegnap nem voltam gép előtt , így a fórumot sem tudtam olvasgatni. Hááát , baxus gyerekek it nagyon sokan képben vannak , hogy mi is folyik app körül. :((((( De azért azt becsülöm , hogy van appjuk. :)))
Hol voltam 250-nél, amikor szóltál? Elárulom... Már rég itt ültem majdnem full tőkével. :) A többit meg hagyjuk, feleslegesen jártatom a pofám, úgy látom.
A háborúknak kellene lezáródniuk. Covidnak vége, de jöttek a ruszkik az ukránokkal. Zsidrákok sem hagyják annyiban. Ez rányomja mindenre a bélyegét. Valahogy ki kell tartani szerintem. Amúgy, meg lehet, h még rosszabbra fordulnak a dolgok. Akkor megint 2-3 év pihenő...
Ne piszkáljátok egymást. Nyilván sokaknak nem jött be a taktikája. Próbáljuk meg együtt elemezni. Tegnap 370-375 csatornába mozgott - szerintem kívülről beavatkozva - de lett belőle 1,4%. Ma nem volt beavatkozás (1,9%), de láthatóan az árletörők bagatell tételekkel próbáltak eredményt elérni, de már kevesen vannak hozzá. Sehol egy 100.000 db-os eladási kísérlet. Láthatóan nem kockáztatnak. Ha holnap nem lesz jelentős kiszórás, indul az árfolyam tovább. A folytatáshoz 2% is elég.
Appeninn real