én tudom..A szit et megszavazzák mert további terjeszkedésre készülnek ergo nem akarnak adozni szart se...osztalék ráér 2025be addigra meg lehet veszteségesek lesznek papiron mert sajnos hitelt vettünk fel gyerekek tudjátok megvettük a holdat..semmin nem lepődnék meg. Leht eltoljáka kgy-t sok bohoc meg elad egyből..ki tudja...
Itt nem voltunk etetve Aligával, Balalanddal meg társaival, hol vannak? "Nem éri meg" szerintük, másnak meg megéri. Kicsit komolyabb cég ez, mint a nutex de nagy etető ez is. Ott is osztalékot kínáltak illetve Graboplastot.
...opusbol 1szer kiléptem én is...traktort akartam venni...jo nagy profit volt sok volt 10x rol is...csak sajna még ment volna fel...de a traktor az traktor....azt ujra vettem...még 407en is...utánna meg kenytelen voltam végigvenni az esést...most már zold ujra..
...piac eldönti...szerintem lesz egy jo nagy lekor..majd megprobalom elkapni az alját....2szer jo korom volt benne.....opinál lathattunk egy jo kis duborgo menetelést azt egy reggel pár nagymeno azt mondta , na ennyi lové elég...azt meg tudjuk ez mivel járt.Amugy jo papir van tartalom mogotte.
És ettől boldog lennél? Senki sem kényszerített eladásra 250-nél, szerintem nem kell ez a bosszúhadjárat. Sok részvény száguld majd a világban amiben nem vagy benne. Miért pont erre vagy ennyire dühös? 🙂
Appeninn real