Nem értem a nagyképű dumát Attilától mert bizony a nagy csoda lecsengett a harmadik napon. Az árfolyam pedig ott van ahova vártam .. kurvára nem 800 ...Sőt egyhamar nem is lesz.. pajtikám te hol a faszba voltál mikor 250 nél szóltam hogy indulni fog ..
Ez így van. Meg azt ne felejtsük el, hogy már hagyták magára az árfolyamot többször is. A vevőből előbb utóbb eladó lesz, ha nem találja meg a számítását, főleg, ha ekkora inflációs időszakot élünk PMÁP pl. jól fizet.
Foloslegesen gerjeszted a feszkot. Akinek van nyilvan orul az emelkedesnek, de nem art ovatosnak lenni. En egy reszet realizaltam es most magasabb ugyan az ar, de barmikor visszavehetem akar a realizaltol magasabb aron is. Az majd az en dontesem lesz es semmi szukseg nincs erre a nagykepu, folenyes fellepesedre, mert az arfolyamot nem te alakitod ki, mert ahhoz keves vagy. Akkor pedig mire is ez a "pajtikazas"?
Nagy tisztelettel kérdezném a múlt hét péntek-szombat-vasárnap táján károgóktól, akik azt mondták a pénteki 319-es záró után, hogy óóó, majd nézzük meg egy hét múlva... Most így 380 körül milyen érzitek a helyzetet pajtikák?
Együttállás úgy, hogy náluk az igazi emelkedés naponta Milliárddal ment. Cirka ott járnak most arányaiban, mint anno mi 4-8 Milliós napi forgalommal. Ma dupla forgalmat csináltunk úgy, hogy ezalatt az árfolyamletörők is ön kielégíthették magukat. Mit akartok még?
Maradtunk az 1-2% közötti emelkedésben, Tulajdonképpen ezt ütemezték a legtöbben az elmúlt napokban. Így ezzel mindnyájan elégedettek lehetünk, a közgyűlésig még 18 munkanap. Bár több mint elképzelhető, hogy ha marad a laposan felfele irány és a turbulens, öngerjesztő hatás érvényesül. Ezzel 500 környékén találjuk magunkat december 13.-án.
Appeninn real