De ha már kérdezed, ha megnézed távolabbról a grafikont és csak ezt az indikátort, nagyon régen volt már ilyen alacsony értéken, és mindig az ilyen mélypontokról szokták hirtelen felrántani. Ezért is írtam a klubban, hogy hamarosan (akár már a héten) számítok egy újabb csúcstámadásra 700-on, de azt nem tudom még ebből megmondani, hogy át is fogja-e (végre) törni.
Labanc nevű 🤡 meg sose lesz Farkasfu szintjén . Erőlködhet meg böfögher itt új évre . Érzéke sose volt , olvashatja 20 évig is a könyveit 😂 Kedves minuszolók .. Táb egy szinten vannak ? 😂😂
Újév előtt állva én már nem fogok ugyanilyen hosszú hsz-eket írni, és ahogy a legelején is írtam, ez volt az utolsó alkalom, hogy másnak a munkáját szóvá tettem (és talán ha jól értem ez végre kölcsönös lesz). Nyugodtan lehet a korábbi munkáimból egy-egy részletet fikázni és állandóan az "ezt sem tudod, azt sem tudod" dumákat nyomni, én nem fogok felülni erre a vonatra, még ha szeretnéd akkor sem, bár megjegyzem egy kis szerénység azért nem ártana. Idén elég sok chartomnak bejött a (rövidtávú) előrejelzése amire büszke vagyok. És ha én bárkit bármivel beetettem vagy fogok beetetni, az kérje rajtam számon, a rendelkezésére fogok mindig állni. Mindenkinek azt kívánom (beleértve magamat is), hogy a TA-t és a fundát próbálja meg úgy megítélni és értékelni, hogy nem képzel bele álmokat. Boldog újévet!
Appeninn real