Régebben én is így gondolkodtam, de jó ideje már hosszú távra veszek részvényeket. Az Alteoból az első csomagom átlagára 796 Ft volt. Azóta sokat vettem, s nem adtam el egyet sem, csak amikor TBSZ számlára kötöttem át, de így nyilván azok is megvannak.
Sajnos nem tudok. Sikreült megoldani a regisztrációs problémát, viszont most úgy alakult, hogy nekem kell elmenni a keresztfiamékért a sulihoz. Sok hasznos információt kívánok nektek, érezzétek jól magatokat!
Szívesen megismerkednék veled. Én sötétkék vékony dzsekiben, világoskék ingben, sötétkék, nem koptatott farmerben, elég fehér hajjal vagyok… Téged miről ismerhetlek meg?
stop-loss nak a régi időkben volt jelentősége, manapság amikor direkte mindenki még a saját brókered is csak ki akarja csavarni a pozit a markodból semmi értelme !!!
Ilyen kis forgalmú részvény esetében nem igazán használható a stop-loss technikája! Erre most jó példát láttunk az Alteonál… Tegnap valaki kb 13 ezer részvényt beöntött piaci áron, leverte az árat, aztán igazából nem történt semmi. A szemfülesek látták a lehetőséget, rögtön belevettek. Tudom, hogy sokan bíznak a stop-lossban, de szerintem ennek inkább nagyobb forgalmú részvényeknél van értelme. Ráadásul magamról tudom, h amit eladtam valami zuhanás miatt, azt nem szívesen veszem vissza, ha emelkedik, akkor sem. Te ma pl mit csinálsz? Visszaveszed magasabb áron?
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.