Olyan jó kis eső lett most utána, lehet hajat is mosok ingyen.
Törölt felhasználó2023. 07. 01. 16:44
Szűz Mária velem van. Jégeső jött Krisztusnak hála, így tudom hűteni az árstopos csirkét jéggel, nem kell villanyt fogyasztanom a hűtéshez egy kis ideig.
A másik versenyzőnek sem egyszerű. Saját adriai nyaraló, étterembe nem megy, az ottani bevásárlás drága, és vágyakozik haza az árstopok miatt. Van baj.
Mire lenne irigy bárki is? Hogy szaladok az ársapkákért, írom az Excelt napi szinten, s közben nem élvezem az életet,mert megy a fillérbszás? Aki meg nem ért vele egyet, azt cenzúràzza? Ez élet?! Hàt, kösz, nekem ilyen élet nem kellene még 100 millával sem.
Én szoktam gyűjteni palackokat, és több száz litert elteszek egy-egy nagy esőzés után. Fürdeni, WC tartályba jó, megpróbálom a leveshez is jövő hét közepén. Előre 100 milla.
Nem tudtam aludni, csak forgolódtam. Ezeket a kuponokat küldd el kérlek, elkezdek margarint enni, szeretnék egy adriai nyaralót. Mondjuk ott majd feszengek, mert étterembe nem fogok járni és az ottani bevásárlás is idegörlő lesz, mert legalább 50 euró lesz egy napra a családnak. De majd könnyes szemmel gondolok vissza a hazai árstopokra, hogy az itt gürcölőknek mennyire jó, miközben én mennyire rosszul érzem magam a saját adriai nyaralómban.
Állampapír
Lehet, hogy hozamilag nyernek 2,245-ot de sokkal fincsibb visszavenni az Eurót 295-ön amikor kiszállnak.
Ezért tartja még a Templeton is.