Neeeeeeem, nem lesz. Sokszorozni fog. Az IT dilettantizmusát látva minden bizonnyal Azért ez a mi így értettük tőkeemelés ez nagyon kemény. Jogilag nem lehet belekötni, ha 2-3 mrd lesz, az is beledér az 50be. Ja, hogy a 20ba is belefért volna? Hát bocsika... Valszeg fogalmuk nincs, hogy a 180napos miatti dugózáson kívül mit terveznek. Valszeg ez a mai kgy arra kellett, hogy nyerjenek újabb egy évet a szöszmötölésre. Azért ekkora ferdítést nem vártam még Ádámositól sem. Mondjuk annyira nem lepődtem meg, minden arra utal, hogy az lesz a valid, amit vártam. A spit forgalom élénkítő hatása megvolt, az irányt meg sejtettük. Lehetett ma legalább napizni benne.
AGy is kivette abbol a reszet nem csak ML... ne felejtsuk el az o "erdemeit" sem...
Törölt felhasználó2019. 10. 28. 17:13
Lassan tényleg itt lesz az ideje pár évre hátrahagyni a magyar tőzsdét ismét. ML-ék hoztak ide friss tőkét, felpezsdítették a BÉT-et, de amit hátrahagynak, azt ne akarja senki. :)
A benne lévő tulajok miatt egyenlőre nem gondolnám (nem kakival szoktak gurigázni). Van jócskán jogászuk, szerintem ezt a tőkeemeléses mellé magyarázást direkt csinálták (ennyire csak nem nézik el, legalább is bízok benne), más dolog hogy nem látom (vagy nem látjuk még értelmét). Jogilag meg van a lehetősége, hogy tényleg 2 milliárd papír jöjjön, de ez nem életszerű, magam részéről nem bánnám ha kevesebb papír jönne, de tényleges érték legyen és ha apport korrektül árazzanak.
forgalom is inkabb csak reggel volt, akkor 11kor mar 54m volt... akkor kiszallt par csalodott, delutan a forgalom beallt a kb semmire :-D de egesznap a folyamatos letolas volt erezheto, most is amikor 2Ft-al feljebb probaltak kotni, jott egybol az elado, es ma folyamatosan ez volt...
Eléggé csalódás! Közgyűlés, split és hír sincs. Ez így eléggé rossz indítás az új névértékkel... Forgalom még volt is, de esésre futotta. Reméljük nem lesz olyan mocsár, mint a hazai tőzsde legtöbb papírja...
na de na... ez azert egy olyan "tevedes", hogy 120m a max papir a 2mrd helyet... na.... 15x tevedes nem egy 0 ami, bocs elgepeltem kategoria... 15x... vagy ha nem tevedes akkor meg a befektetok tudatos megtevesztese... nem tudom melyik rosszabb... szoval, ja, alap lenne egy nyilvanos helyreigazitas, hogy sorry de elk*rtuk, es bocs, mea maxima culpa... eddig korrekt volt a kommunikacio, most ez fura... bizom a cegben, mert az elejen vagyunk meg mindig, de ez igy nem valami professzionalis vezetes...
Ok, nem várok nyilvános mea culpát, de a cégvezetés mindenesetre annyit leszűrhet a dologból, hogy néha átfuthatnák ezt a fórumot, lehet szakmaibb iránymutatást kapnak innen mint a jogi csapatuktól. :) Na nem rugózom tovább a témán, remélhetőleg hamarosan jönnek olyan hírek, amik feledtetik ezt a botlást.
Pillanatig sem vitatkoztam User kollégával hiszen tudom(és értem is:-) miről beszél de számomra több mint valószínű volt, hogy nem lesz itt olyan tőkeemelés ami milliárdos darabszámú részvény kibocsátással fog járni.. A cég slendrián volt nincs ezen mit vitatni de emlékszem, hogy annak idején konkrétan rá is kérdeztem mire alapozza User? vagy másik kolléga a számításait és a leírtak alapján igaza is volt. Megértettem de nem hittem benne:-) Mellesleg én lennék az egyik utolsó aki a cég egy-két jelenlegi vezetőjét(tulajdonosát) védelmembe venném:-) Elbaxták de ez engem egyátalán nem zavar. Sokkal jobban zavart más tevékenységük ami sokak számára ismert ezért nem is részletezném :-)
Akko Invest