Ott kerdeztem ra a tokeemelesre es amit eddig gondoltunk, hogy 50mrd az 2mrd papir az nem valos.. 50mrd / 180napos a max rv szam... szoval nem lesz sok papir, nem lesz nyomdazas es a 180napos ezert fontos nekik, nem veletlen nem engedik el... rakerdeztem meg a stuttgarti tozsdere, ami ugye a plotinusos idokbol adottsag, jelenleg nincsennek tervek vele, de orulnek neki... rakerdeztem arra, hogy tervezik-e a szit-e alakulast, erre jott a szokasos real gazdadagban hiszunk duma...
Törölt felhasználó2019. 10. 28. 11:45
Fura a konyvet nezni... alig van bent mennyiseg.... 10-20dbok a regi allapothoz nezve...
Törölt felhasználó2019. 10. 28. 11:44
Aki eladta, az kezdheti is visszavenni, persze magasabban:-)))) Ez nem a shortosok papírja lesz, nagyon nem.
Az Inga 2 már a múltkori kgy-n is szerepelt a részvénykönyvben, csakúgy, mint a DKJ Holding (ld. Kapolyi ügyvédi iroda), de nem árt átismételni ezeket a neveket, nem rossz cégek ezek :)
Meredek is lett volna milliárdos részvény darabszámmal próbálkozni. Lestem is itt mostanában mint hal a szatyorban. A max 120 milla az ideális lenne ha megfelelő tartalmat is hoznak mellé. Hajrá!
Nem lesz sok papir... max 50mrd / 180napos ... lenyegeben ez lehet a max... mar a split utanni szamokat nezve kb 120m a max papirszam... a jelenlegi 4x
Még két órája sem lehet kereskedni a split utáni árfolyamon... a lassú emelkedésnek még bőven van ideje ha már lassú :-) Már 2 óra kimerítette volna a lassú emelkedés lehetőségét? :-) Nyilvánvalóan akkor lesz emelkedés ha olyan hír jön ami indokolja. Akko akár gyors is lehet az emelkedés :-)
Akko Invest