Más érdekeinek megfelelően ,alárendelt szerepben nyalod a se..üket. (pincsizés) persze én egyáltalán nem gondolom rólad, csak a pincsizés értelmét ecseteltem, mivel rá kérdeztél 😉
Mert sejtik ok is, hogy nagyot szolhat a dolog, erzik, hogy keson ebrednek, de meg igy sem mernek beszallni... mindig azok a leghangosabbak, akik lemaradnak... faj nekik, hogy aki itt idoben ebredt, az mar szep nyeroben van, mig ok mashol egettek el a penzuket vagy vannak beragadva... tipikus kisbufi betegseg, bukoban sokaig pihennek, nyerot hamar dobjak...
Energia vámpírok vannak mindenhol. Általában lejtmenetben jelennek meg. Felfelé menetben kuss van. Vszeg egy balul sikerült Split ralli miatt dögöljön meg a másik tehene is.
Törölt felhasználó2019. 10. 29. 07:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
Latom csupa epito jellegu kritikad, eszreveteled van a papirral kapcsolatban... ja nem 😂 gondolom az sem zavar, hogy 20k ota (312,5 Ft) sokan mindig lefele varjak, megis kozel 50%ot emelkedett... ne zavarjon az sem, hogy a nagy tulajoknak jelentesi kotelezettsege van es a papirjaik nagy resze meg is van... teljesen mas fazisaban van a papir, mint egy aw, vagy app... itt meg az tulaj sehol nincs... az apport a 180 / 360naposhoz van kotve, nem rv nyomdat akarnak, de meg csak tulertekelni sem, mint mas papiroknal... a split alapveton a likviditast novelo tenyezo, nem egy csodaszer, ezt lathatthuk mostansag mas papiroknal is... nem 2017 van, amikor mindenre ralli volt... viszont ahogy eddig is epitettek a ceget es emelkedett az arfolyam, nemi hullamzassal, igy ezutan is emelkedni fog es szepen emelkedik a 180/360 napos is, ami az arfolyam tovabbi emelkedeset is hozza magaval.... ja hogy nem 5perc alatt duplazik egy papir? Hat sajnalom, de ez a normalisabb, mert ami gyorsan duplazik, az gyorsan felez is... bar sztem te ezt ugysem erted 😂 egyszeru troll vagy, semmi mas...
Akko Invest