Én nem is miattuk kezdtem el venni, hanem mert a Forrás jelentésében látom, hogy Leisztinger (a ki tudja honnan vett MOL és Richter mellett) láthatóan 300 környékén kezdhette el venni az AKKO-t. Legutóbb, amikor a FUTU-t vette, akkor a majmolásával én sem jártam éppen rosszul.
Előtte márciusban tartottak egy közgyűlést, ahol B sorozatú részvényt alakítottak át A sorozatúra, nem tudom, mi értelme lehetett...https://www.bet.hu/newkibdata/128700276/WINGHOLDING%20Zrt.%20rendk%C3%ADv%C3%BCli%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%A1s%20K%C3%B6zgy%C5%B1l%C3%A9s%202022.03.31..pdf
A Wingholding Zrt. április 19-i közgyűlésén arról döntöttek, hogy a részvényhez fűződő jogok megváltoztatásának keretében a
Társaságnál kibocsátott törzsrészvények közül 1 darab „A” sorozatú törzsrészvényt egy új,
„B” sorozatú osztalékelsőbbséget biztosító részvénnyé alakítanak. Ennek lehet itt valamilyen szerepe, és ha igen, micsoda?
Szvsz dolgoznak valamin, ami indokolhatja a 2 hónappal ezelőttihez képest -26%-os, teljesen magára hagyott árfolyamot: vagy akvizíció, amihez tőkeemelés kell, vagy eladás, amihez a 180 ill. 360 napos átlagot lejjebb akarják látni… mindegy is, csak történjen már valami. Bármi, ami felkavarja ezt a bűzlő állóvizet….
Illetve már a mostani árfolyamon is megjelenhetnének a wash trade-es nagy forgalmak, mint amik 400 felett voltak, hiszen kevesebbe kerülne nekik. Ennek ellenére jól láthatóan eltűntek a nagy forgalmak.
Akko fórum