Én is erre próbáltam célozni korábban. A B+N egy nagyságrenddel nagyobb, mint a Neo, ráadásul hiába veszi meg a részvényeit, az Akko adósságainak törlesztésére elmegy a Neo osztaléka, ilyen magas eladósodottság (és a korábbi árfolyamokhoz mérten sem túl magas eredmény) mellett (talán a mérlegfőösszeg 80%-a) meg nem sokan számítanak magas részvényárfolyamra a jelenlegi konstrukcióban. Ezért logikusnak gondolom, hogy egyéb céllal vettek Akko-részvényeket, ami jó eséllyel a tőzsdére jövetelük lehet.
Szvsz nem annyira helytállóak itt a különböző alakzatok, annyira manipulált az árfolyam (de persze akár be is jöhetne ez). Itt szerintem egyetlen alakzat lenne mérvadó, de azt a jó illemhez illően inkább nem osztom meg a becses társasággal. :D
Sziasztok! Egy ideje nem követem az eseményeket. Valaki írna egy kis update-et, hogy milyen irány körvonalazódik? Wing vonal megy tovább vagy a b+n átveszi a bizniszt?
Engem tényleg komolyan érdekel, hogy miért nyomják le az árfolyamot a béka segge alá… zárás előtt vételi oldal tele 258-on, erre 1 perccel a zárás előtt telerakják az eladóit is 258-as csomagokkal. Mi a f.sz céljuk van ezzel? Miért jó ez nekik?
Mindegy, a múltbeli árfolyammozgás alapján itt 260 körül egy erős támasz van (2019-ben, '20-ban és '22-ben is megtartotta), szvsz itt a papír ajándék. :D https://www.youtube.com/watch?v=r7Kth57XHNI
Akko fórum