egy olyan papírnál, ami a mostani rendszerben jól mozgó, informáltsággal és kapcsolatokkal bíró emberek közelében található, nem feltétlenül csak a mostani pénztermelő képességből érdemes kiindulni
amikor egy céget nézel, hogy beszállj-e vagy sem, szerintem több dolgot érdemes vizsgálni (tulajdonosok, forrás lehetőségek: kitől és milyen feltételekkel kapott forrást, milyen értékteremtő eszközöket vásárol, jelenleg képes-e pénzt termelni, és persze még sok mindent, nem kihagyva az intuíciót, ami szerintem a tőzsde legfontosabb mozgatórugója - persze a TA mellett)
én a saját feltételrendszerem alapján úgy gondolom, hogy ez a cég többet fog érni, a mostani árfolyamánál
nem biztos hogy ez idén fog megtörténni, de valamikor oda fog érni
sajnos a jelenlegi árszinten úgy tűnik véget ért a vásár, ha lesz bent még tétel akkor én tovább gyűjtögetem
jó spekit Jocek és persze sok pénzt (látod érdemes volt megtartani az API-t is)
Sajnos nekem csak ötös könyvem van, viszont kb. 3 hete valóban eltűntek a nagy tételek. Sőtt az ötös könyv feladói oldalon folyamatosan fel volt töltve 9.5-10 milla értéknek megfelelő részvénnyel. Ez jelenleg 2 max 3 milla. Ráadásul a vevők is fentebb álltak és sok esetben nagyobb a vételi szándék is. Egyébként lassú, de mégis emelkedő trend látszik. 🙂
..fröccsöm már a palackban, vettem ma egy csomo mindent, bár zömmel a presszoban voltam.Minden lengyel papirom elment, volt rajta kozel 25 szazalékom, igaz osszesen csak cc 17m volt.
Akko fórum