Persze ez nem is kérdés. Ez leginkább azoknak szólt akik mindig el vannak keseredve, hogy nem mozdul. Van appom opim mindkettő több mint 100% plusz fölött.Ahogy azoknál úgy itt is érdemes szerintem kivárni. Én látok benne fantáziát, mert számok szerint nem rossz az akko, sőtt arányait nézve semmivel nem rosszabb mint az app vagy opi /szerintem/. Egyébként a delta még hasonló az akkohoz. Orrba szájba nyeri a milliárdos közbeszerzéseket és ennek ellenére szinte ingyen vannak a részvények. Ezért kezdtem azt is veszegetni apránként ha van egy kis felesleges, vagy nyereség. Könyvet elnézve szerintem annak sem sok lehet hátra. Ezek nem befektetési tanácsok, pusztán nekem ez a meglátásom. 🙂
A jelenlegi ár többszöröse az értéke, a kérdés mikor kerül oda. De most sajnos az a legnagyobb kérdés, hogy mikor akar valaki tenni azért, hogy az odavezető úton végre elinduljon!
Rendkívül alacsony bázisról indul az összehasonlítás. Opus app waberers többszöröse lett 2023ban. Ehhez képest akko esett 2023ban, szóval csalóka az adat.
Március végén, azaz kevesebb mint 2honap. Mondanám hogy elindul előtte, de Opus appenin is a tavaly a jó jelentésre indult csak be igazán. De ahogy mondod nem mindegy hogy 260rol indul el, vagy 320rol. Vagy éppen 230rol bár ezt azért nem gondolom. Dehogy a világ összes tőzsdéken csúcsok dőlnek, ez meg sehova sem megy érthetetlen
Én a héten terveztem volna még egy 100.000 darabos bővítést, csak visszalépett az üzletvevőm. Remélem hamar találok helyette mást, mert szerintem ennek ennyi már elég lenne az induláshoz elnézve a forgalmat, meg tudva azt, hogy egyre közelebb az éves eredmények megismerése.
Részben egyetértek, hogy külön utakon jár. Ez nem az eredményesség, mert nagyon alulértékelt. A kérdés az, hogy mikor lesz akarat arra, hogy meginduljon... az induláshoz nem kéne sok. Remélem már a küszöbön áll, mert igazán akkor tudna április végéig nagyot menni! Abban biztos vagyok, hogy fog, csak nem mindegy honnan, milyen szintről indul a meredek emelkedés. Nem biztos, hogy addig kéne várni, míg a pozitív nemzetközi hangulat negatív trendre vált.
Akko fórum