Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyik kedvenc topikom foleg az eltunt nopaing miatt Rem jol van s sokat nyer !! Nyerjetek ti is mint mi a masik 2 3betusben! Ta elemzo meg savanyú ebbol is kimaradhatott mint a peivatbankarok 99%!!!
Kiváncsi vagyok miből gondolod,hogy idővel majd nem fog ez is beolvadni az Opusba. Egyébként én is annak örülnék,ha így lenne. /mármint hogy nem olvad be / Egyelőre úgy tűnik,hogy Lölő itt a "saját " pénzével van benne nagyrészt.
Köszi, hogy szólsz! Emberek! Nyomás mindenki Opus-t venni! Jött egy TA guru ő mondta! Azért azt leírhatnád, hol a kis pöcsömbe látsz itt túlvettséget???
Elképzelésem sincs. És igen, a korábbi csúccsal sincs tisztában. Ez kb. olyan, mint a múltkori cikk, amiben azt írták, hogy a 4iG nevében azért szerepel a 4-es szám, mert 400 Ft-ra várta a korábbi tulajdonos az árfolyamot. :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...