Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rövid távon további jelentős emelkedést várok. 3000 a következő szint, én 1 hónapon belülre teszem egyéb számításaim (nem TA) alapján. - egyértelmű az őszi folyamatok folytatása, - tisztán látszik egy kényszer az árfolyam növelésére, de mindezt úgy, hogy ne szúrjon szemet. 1 zöld nap után 1 piros nap. Ha kicsi vagy ne merjél belevenni... - Semmi hír eddig, noha ezerrel megy a biznisz. -A céget át kell szervezni a 100 MRD-os forgalomhoz. Látszik, hogy ez még folyamatban van. - Becsülhetetlen a 4iG értéke. Szakembereknek is. - Egyértelműen SPLIT a következő lépcső. 18,8 M db RV nevetséges a BÉT-en. - SPLIT után tulajdonosi átrendeződés is jöhet, nem feltétlenül emelkedő trendben, úgyhogy észnél kell majd lenni. - El sem hisszük szerintem mennyire az elején vagyunk /rohadt jó beszállóval - mindegy ki honnan van benne - jelenleg/. - Pletykákból elég ha 1 bejön. Nem vagyok telhetetlen. nem kell 800 MRD Ft cégérték. Elég 200 MRD is. Az innen 5x RV árfolyam!! Taktika: egyértelmű vétel - tartás. A többi már elcsépelt, azért is nem írom le 100x megint.
2060 felett volt a kitörés, elég nagy forgalommal, azóta a napi átlag kétszer is 2100 fölött volt, beleharapva rendesen a 2160-ba. Teljesen rendben van ez, a záróért persze kár, de az irány továbbra is észak. Szerintem majd februári hírekre mozdul meg igazán.
Januar eleje ota ment ~30%-ot ha az evvegi zarot nezzuk. Ha 1900-hoz nezzuk, akkor is kozel 10%ot. Nem napi limites emelkedes, de en pl orulok annak, hogy normalis menetben emelkedik. Amint megerkeznek a hirek ez fel is gyorsulhat. Nem kell itt hatalmas kitores, legyen egeszseges emelkedes megfelelo hirekkel alatamasztva.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...