Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Meg még az is igaz, hogy nincsen rózsa tövis nélkül. Most inkább a tövis van. De olyan szép, hatalmas rózsacsokor lesz nekünk, hogy a feleségek repesnek majd a gyönyörtől.:)
Illetve amit meg lehetseges, hogy a regi kozbeszerzesekben foleg a Humansoft volt erdekelt, aki most beolvad a 4igbe. Ezeknek a lepapirozasa is idoigenyes es ez is beleszolhat a dologba...
Szerintem evvegen a DKU Zrt kialakitasa a torvenyi hatter megalkotasa volt eloterben. Most kezd felallni a rendszer es aprilis 1tol mar az uj rendszerben tortennek a beszerzesek. Szerintem ez sokkal fontosabb volt szamukra. Ertheto is, hisz igy minden kozbeszerzesrol konkretan ok fognak donteni es oda kerul ahova akarjak. Nem lesznek itt eltevedesek... Lesz itt is hir maraosan szerintem.
Olyan kiemelkedoen sokat nem nyertek. NISZ-t huztak be ami nagyobb, de ha jol tudom akkor azon mar kb 1eve dolgoztak, igy az nem egy uj dolog volt. Valamint a nyomtatos KEF-et irtak ala nem olyan regen... bar az nem meglepo, hogy bekerultek, mert eleg sok cegukkel indultak arra a par helyre...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...