Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak miért adják 2060-on, ez rejtély. Az elmúlt hetekben már többször megvették a 2060-at, az irány is egyértelmű. Nem racionális eladni most itt. Az 5K 2060-os eladói ajánlat egy része persze puffer lehet.
Törölt felhasználó2019. 01. 28. 12:41
viszont úgy tűnik 2040-en már nem adják, 2060-on pedig veszegetik apránként; lehet, hogy új kicsik?
4IG is most készül fel. Háttérben intézik az akvikat. Kíváncsi vagyok mikor szivárog ki valami,mert szerintem még nagyon gyűjtik a papírokat és egyenlőre nem akarnak hirtelen emelkedést. Jobb nekik olcsón gyűjteni. Igazuk van. Azért az OPIval nehéz a 4IGét összehasonlítani. Itt még a sztori elején vagyunk. Közkéz is nagyon kicsi a cég kapitalizációja csak 38milliárd és a legígéretesebb üzletágban tevékenykedik. Szép jövő előtt állunk,persze közben a porszívó csak halkan takarékos üzemmódban megy. Hamarosan jön majd 1 nagyobb elmozdulás,várhatóan felfelé. A kérdés,hogy mikor?
Naná, hogy tudjuk :)) arra gondoltam, hogy jó lesz ez (ma) ha nem löki vissza modi 2040-re egyből :)) bár azóta megtörtént, szóval mindegy is :D Nagyon kíváncsi vagyok én is, hogy mekkora sztori lesz ebből. Sajnos ahogy látom pl opi topikban forrnak az indulatok, teljes a bizonytalanság, de nálunk mintha teljesen tiszta lenne az út egyértelmű iránnyal.
Persze,hogy jó,de ezt tudtuk :D1 r égebbi cikk,az is lehet,hogy már volt: http://www.itbusiness.hu/Fooldal/technology/aktualis_lapszam/Top_ot/Az_anyag_nem_vesz_el_csak_digitalizalodik.html?query=4ig 1 másik érdekes cikk 2 részlete: "A A Fitch a minap, egy másik elemzésében egyenes utalást tett arra,
hogy az idén több közép- és kelet-európai ország adósminősítése
javulhat.""A Fitch megfogalmazása szerint a pozitív és negatív osztályzati
kilátások 7:1 arányú regionális megoszlása "felfelé ható minősítési
lendületet ad" a térségnek 2019-ben. " Azért ha jönnek majd a külföldi pénzek a BÉTre,a likviditás miatt a 4IGét is vehetik majd,főleg ha addig A kategóriás lesz. Valszínű idén újabb tőzsdei csúcsok lesznek itthon és pár papír árfolyama elszabadul. Na szvsz mi mindenképpen köztük leszünk.Érdekes évünk lesz az biztos. 1 poén:) 4IG nem csak digitális forradalmat csinál,de a tőzsdét is szépen megmozgatja idén is :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...