Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem kell ide a TA, anélkül is nagyon jól látod a helyzetet :) ma du-n megjött az "előszele" annak, amit holnapra vártam. Soha rosszabb technikai képet holnapra ;;)
Köszi! Elég beteg sztori 🙂 Ez végülis egy hiperérzékeny speka sztori most ha jól értem. Nem tudom mekkora csomaggal indult a felfelé menet, de gondolom kicsivel és azóta a szerencsén múlik kap e aki venni akar. Gondolom elég lesz egy hasonló méretű pakk eladása, hogy lefelé ugyanez legyen eljátszva. Márpedig legkésőbb akkor előadásnak kell jönnie amikor elfogy a 0,2%. Kicsit a filmes két autó megy egymással szembe és ki rántja el hamarabb a kormányt jelenet jut róla eszembe 🙂
A cikket elolvasva érthető hogy miért emelkedik. A közkézhányad nem fog emelkedni, mert a tulajdonosok nem tudnak eladni egy darab részvényt sem, még akkor sem ha akarnának. De miért is akarnának?
Sziasztok, látom nem sikerült 2000 felett zárnunk, ez holnapra marad :D Stabilan 1950 körül vagy felette mozgunk, ez jó. Mivel ezt a sávot is szépen kitakarítják lassan mehetünk tovább szerintem. Ma még lehetett 1950-en venni, de hamarosan nem lehet már 2000 alatt. TA szerint nem tudom hogy állunk, abban Kockafej a mester.
Biztos nem veszek bele :) Pont ezt gondolom róla mint te is. Meg most már akkora az árfolyam, hogy ha duplázna is még innen, sokkal nagyobb para, hogy beszakad, és ott tényleg nem lehet eladni. Csak az szokott eszembe jutni, hogy ilyen kaszinópapírokba betenni kis pénzt ami nem fáj, amikor éppen nyugvó állapotban vannak és ott hagyni, hátha. Vakarcs írását tudod esetleg linkelni, vagy megmondani mikor volt kb? Nem emlékszem rá, hogy olvastam volna, pedig követem a fórumot amikor tehetem. Köszi
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...