Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez személyeskedés. Én megértem, hogy most kényelmetlen látnod, hogy nem engedik nyugodtan kibontakozni a lebeszélésedet. Amúgy mint láthatod, mindenki úgy értelmezte a hsz-eidet, ahogy én.
gyerekek, hagyjuk mar ezt... egy unalmas forgalmatlan nap eddig, ahol van par turelmetlen aki eladott par db-ot, erre megprobal valaki rasegiteni es lenyomni kicsit (2000en 10Kval es most 1990en 4Kval)... nem latok semmi extrat... egymasnak ne essetek mar ilyen fszsagon
"Kezdik eldobálni a pakkokat." Ezt írtad. Ez mást jelent, mintha azt írtad volna, hogy eldobtak párszár darabot. Ha meg a pár egyéb beírásodat is hozzáadjuk, együtt lebeszélés és pánikkeltés.
Nincs. És neked mi van? Merthogy pakkok eldobálásáról beszélni, amikor 2 óra alatt se jön össze egy pakknyi darabszám, akkor lefelé beszélésről, pánikkeltésről beszélhetünk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...