Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én még nem láttam, nem éreztem szükségét ennek. De könnyen utána tudsz járni, ha tényleg érdekel téged. Ez csak egy durva becslés a tudott infok alapján.
Törölt felhasználó2019. 01. 18. 12:25
kb 6,8M a kozkez, ebbol ~10embernel van 2-2,5M db a tobbi mennyisegen azert tobben osztoznak... termeszetes szemelyek, cegek, .... es igen, kell titoktartasi, de az a GDPR miatt kell.
te is tudod, könnyebbet kérdezz :D chart alapján simán benne van. Távolságban is simán elérhető az a 15%. Attól is függ, hogy reagálnak a régi vevők. De én úgy látom, hogy azokat a papírokat már sokaktól rég elszedték. Novemberben itt 20ft-ként 50-100k állt 2000 felett. Ahhoz képest már alig van papír kint.
De ez nem is meglepő, hogy nem állt fel! Hiszen aki venni akar próbálja lehúzni az árat, azt pedig csak úgy tudja ha nem áll be a könyvbe látható vételi szándékkal! Mert ha beáll és az eladók ezt látják, akkor ki az a hülye aki eladja a papírját olcsóbban :) A gyenge vételi oldallal próbálják meg csőbe húzni a bizonytalanokat, hogy dobják be a pakkjukat :) Na de tőlem aztán öntögethetnek is :) 3000 alatt nincs eladás, de inkább majd 6000 környékén gondolkodok ezen :) Akik pedig addig dobják azoktól elszedjük :)
Öntögetni lehet,de csak akkor éri meg,ha újabb eladók kerülnek elő. Aki-kik várják a fejleményeket több hónapja nehezen fognak megválni tőle,mert a többség meggyőződése,hogy a következő évek az informatikáé lesznek és ebből a 4IG nagyot fog profitálni. Már régen írtam,hogy az A kategória is nagyot fog szólni,mert sok nagy fogja venni utána. Persze addig jöhet majd a tizedelés is. Megrendelések meg lassan potyadozni kezdenek és talán őszre már rengeteg nagy megrendelés lesz,amiből látszani fog,hogy a 4IG 2020-ra 100milliárd feletti bevételű cég lesz. Na ha abból lesz kb. 12-15milliárd nyereség akkor jó osztalékot fog fizetni és a kapitalizáció is kb 150milliárd körül lenne.(Most csak 38milliárd!) Ha ez megvalósulna akkor 4X ezni kéne az árfolyamnak azaz kb. 7500-8eft körül kéne lenni. Na ezért kell tartani a papírt. Most még nehéz elhinni,de simán megvalósulhat 2 éven belül.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...