Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
De nehogy befektetési tanácsnak vedd! Mindenki saját felelősségre kereskedik... Talán a 4iG egy olyan rv,hogy ha 5 évre bezárna a tőzsde,akkor is szívesen tartanánk.
És tegyünk hozzá egy világgazdasági forgatókönyvet: - a Királyság megijed és mégsem lesz BREXIT, - Trump kiegyezik Kínával elmarad a Kereskedelmi Háború, - Kína hatalmi eszközökkel rendet vág a saját "háttér bankrendszerén". A gazdasági összeomlás így pár évig eltolódik. A BUX 50 000 pont felé megy. A 4iG piaci értéke több száz MRD Ft lesz.
Egyetértek regardaval. TA alapon én másfél eveg exponenciális emelkedése számítok. 5 elliot ciklussal. Most a 2 elején vagyunk. Egy ciklus 1,68-al nő. Nálam még újszülött korában van a papír. De ezek a celarak olyan magasak, h le se merem őket írni. Rengeteg kirazasi szakasz lesz még benne. Bízom benne, h ez a "régi" jó kis csapat ki tudja ülni, mert mindenki megérdemli. Egyéni sorsok, életek, célok találkoztak itt közös nagy reményekkel.
Ez annyira ott van, hogy lementettem. Majd valamire rágravíroztatom és elteszem az unokáknak, hogy emlékezzenek a papi miből csinálta meg az életét :-)
Egyébként az összes, korai szakaszon túljutott ML-re mondható, hogy még sokat nőhet, ha konszolidálódik, újabb apportok épülnek be a cégekbe és a hátszél miatt jönnek az eredmények. Még az Appeninn is felmehet többéves távlatban 1000-ig is.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...