Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez még messze van a 10-szorozástól (Opi) vagy 30-szorozástól (Konzi), úgyhogy emiatt is van benne potenciál. Plusz, amit írtak: kevés részvény, alacsony közkéz, kevés embernél (biztos kezek). És ami még fontos: az IT-ben még nagyobb a növekedési potenciál, mint akár az iparban vagy a turisztikában. Ha meg hozzátesszük, hogy az MKB-val szoros kapcsolat lesz...és mint tudjuk a bankokban is van potenciál, főképp, ha az baráti, akkor ragarda jóslatai messze nem irreálisak.
Doki, mindig lesznek kiszállók is. Ez természetes, különben nem lenne kereskedés a papírban. 2300-2500 környékén kiolvadnak, akik a csúcs kőrül belevettek, ott vsz lesz egy nagyobb eladás, de simán felszívja a piac, nem számítok nagyobb esésre. A trükk itt most nem igazán jött be, mert leöntötte 1960-ig, de ettől nem zuhant be a papír, nem volt pániknak nyoma sem, pedig az eladói oldal is szépen ki volt kozmetikázva. Az is lehet, hogy a piacot tesztelte, vagy gyűjteni akart, fene tudja. Megedződtünk itt decemberben eléggé ahhoz, hogy ettől nem dobáljuk fejvesztve el a pakkunkat. Ha ilyen szép mozgások vannak, akkor pedig a napizók is megjelennek újra, ez is törvényszerű.
Amúgy február első hetében megint kint leszek az egyik cégnél (nem informatika), ahol találkoztam a decemberi pletykát átadó illetővel. Majd próbálok "barátkozni".
Kedves Sorstársak! A mai nap gyönyörű volt, egy szép holnapi nap ígéretével. Mai nap 600 M Ft forgalom, ami közel 1 hétig kikompenzálja majd a várhatóan újra megjelenő csendes, pangó napokat. Ha én lennék a modi holnap még meghúznám és feltenném a kereskedési sávot 2100 környékére, majd egy hétig megpihentetném alatta - felette, 1-2 leszúrással 2000-ig, hogy mindenki itt rágja a körmét / legyen diszkomfort érzése jövő héten hogy miért nem megyünk? bevallom de szégyen hogy csak most olvastam utána ELLIOTT-nak. Köszi a rajzot. Hát nagyon tankönyvszerű az eddigi emelkedésünk (ősztől). Azt ne feledjétek, hogy növekedni is kell, de az az álláspontom, hogy ránk itt nincs szükség, ezért minden trükk be lesz vetve a következő hónapokban is. Hírt pedig nem várok 1-2 hónapig még. Szóval a jelszó: tartás - gyűjtés. Én már nem tudok miből bővíteni. Élvezem a műsort :-)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...