Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vevői oldal növekedik,eladói csökken. Mi lesz ebbű??? :D Neki megyünk megint a 2000nek. A mai nap 1 kicsit meglepetés,de szerintem sokunknak. Porszívókat bekapcsolták rendesen. Kezeken ülni,mert ha átmegyünk 2000-en és majd jönnek a hírek,nagy lendület lesz a papírban.
Telón jött riasztásom, hogy 2000 felett vagyunk. Pesten vagyok megint, de van egy kis időm, ezen agyaltam ez mi és mi a helyes magatartás: 1. ha árfolyam karbantartás szarul csinálják, mert tényleg egybeesik az MKB KGY-el. Az eddigi altatás és hírzárlat alapján ilyen bakit csak nem csinálnak. 2. Ami valószínűbb: a 4iG projekt fejlesztése / előrehaladása olyan szinten van, hogy több a beavatott, a tisztán látó. Azt sem tartom kizártnak, hogy a héten olyan megállapodás köttetett ami a 4iG árfolyamát jelentősen befolyásolhatja és újonnan a tűzhöz került emberek veszegettek bele. 3. Az is megfordult az eszemben, hogy az év elejei kispapír rallykat kihasználva meghúzzák ezt is felfelé. 20%-ot megy PLOTI meg KPACK, ez meg elsomfordál 4-5 nap alatt napi napi 7-10%-al. 4. Szerintem egyértelmű az irány, forr a papír, azt látni. Most nem ugrálni, mert 2-3 napon belül kitörhet szerintem. Akár még hír nélkül is. Sőt inkább a nélkül.
Vsz nem lesz még hír. Nagyjából olyan a helyzet, mint 1000-nél, ahogyan rámutattak. A tömött eladói oldal miatt szvsz lesz egy pár nap gyűjtögetés 2000 alatt. Egyébként kb. 4-szer akkora a forgalom, mint tegnap. Valószínűleg a kis nyerőt elrakóktól gyűjtik be most a papírt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...