Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igazából már sokkal hamarabb, de még bízom/bíztam benne. A közgyűlés előtti esésnél az első napon azt tippeltem, hogy lemegy 1520 körülre. Eddig bejött. A tippem az volt, hogy KGY-re visszahúzzák talán 1950 környékére, ahonnan elkezdett esni. Na ez nem jött be. :( Elhangzott itt pár fórumozótól, hogy év végére valami szép árat kéne virítani zárónak. Lehet(ett volna) benne ráció. Ugyan még nincs vége a napnak, és még 16:50-kor is fel lehet húzni +20%-ra, most ez nem tűnik túl reálisnak.
Legyen igazad. Opust és más ML részvényt látva nehéz bízni ennyire. Jövőre ha lesz 2000 már annak is örülök. Pedig tudom hogy itt bármikor lehet limites emelkedés és akkor 2 nap alatt eléri a 2000et.
most vegyétek ezt a szutykot, majd 10k felett ráértek randizni és körbegratulálhatjátok egymást, hogy mindenki milyen okos volt. Lörke lett a leggazdagabb magyar, megalakult a központi informatikai pénzelosztó egylet, folyamatosan mondják, hogy az IT lesz 2019 hívószava. Ki nem szarja le a 100 Ft-okat itt?
Van papírom, szerinted mi a francért vagyok ideges. Nem rég te is azt írtad amikor először esett 1510re hogy a tőkét védeni kell. Ideges voltál mert a bekerárad alá ment.
Sajnos nem tűnik úgy, hogy megjött volna a vásárlási kedv. Amikor 1550-ről felment 1640-ig, akkor azt gondoltam, hogy megindult, de csak spekázásnak tűnik utólag. :(
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...