Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sajnálom. En sem jo kedvembol bohockodom ilyen tetelekkel, de az elet nem habostorta. En is jobban szerettem a napi 10 szazalekos emelkedést. De a piac diktal én meg követem.
Én minden nap dtradeltem 1630 1670 sávba. Most megint nincs egy darab sem. Szerintem sajnos most ez az eredményes, ha indul talán fel tudok ugrani, ha még nem addig sem áll a pénz. Hozzatennem nem hiszem, hogy ezért nem megy, mert 1 2 ember ezt csinálja. Sajnos most megálljt mondták neki.
Így kell hozzá állni a papírhoz, nem fontos hogy napi szinten most mit csinál az árfolyam....Rice koma is ezért vonult a háttérbe, felesleges most nézegetni! Majd fél év múlva meglátjuk hogy beváltja e a reményeket, szerintem egyértelmű igen lesz a válasz! A papír kilátásai brilliánsak továbbra is!!
Az mindenesetre fura,hogy amióta csorgunk lefelé, Metis papa vagy Rice nem irogat annyit! De már én is kellemetlenül érzem magam,hogy pozitívan állok a papírhoz és egyeseknek ez is baj... Ide nehéz olyat írni ami mögé nem gondol valaki hátsó szándékot. Egy ilyen nagy emelkedés után miért van vki felháborodva a korrekción? Mégis meddig kéne emelkedni, kb.örökké? Nekem most 1860 a beker áram,ez van. Máshová be voltam ragadva és elbambultam. De azért nem nyávogok,hogyha jövő héten nem lesz 2200. Majd lesz,még több is én így gondolom (most már!)
De ha a jövő pozitív akkor higítani kell. Senki se tudja merre megy rövidtávon az árfolyam, de szerintem nem 1-2 hónapnál kezdődik a befektetés. Egyébként én is minuszba vagyok,de ebből le kell vonni a tanulságot és előre!
Hát a 4 ig semmiképp se említhető egy lapon idén a többivel! Amúgy igaz,bár szerintem aki most nem látja jó vételnek az opust,az nem tudom mit válsztana most a Béten(persze a 4 iget leszámítva)
Ha azt veszed, akkor aki 5 év alatti idotavban gondolkodik és kereskedik az sem. Szerintem nagyobb figyelem és érzék és szaktudas szükséges a napizashoz, mint a "befektetéshez". Az biztos, h a longosoknak nem barátja ez a stílus. 😉
Ugyan nem nekem céloztad, de érintve érzem magam. Nem tudom, hogy a 2000->1500 zuhanás milyen berkekben számít vegetálásnak. Nekem (és ahogy olvastam itt többeknek is) elég fájó volt. Nálam vesztett bizalmat. Ez ugye szubjektív. Mivel nem tudjuk, hogy mi a Nagyok célja, ezért kb porszemek vagyunk a szélben. Lehet felszállni a vonatra és lehet leszállni róla. Ha többször is megégeted magad, Te is óvatosabb vagy szerintem.
Nem a pár hét vegetálástól hanem ami az ML. részvényeknél zajlik. Opus,konzum , appenin az év vesztesei árfolyam csökkenés szempontjából. Amikor ezt is elkezdték adni , megijedtek sokan, nem akartak beragadni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...