Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Akkor csak azt mond meg,hogy pár hét vegetálástól miért szállna el a bizalom? A jövőkép nagyon is szupi, miért baj hogy most olcsón is lehet venni? Néha írj valami pozitívat is,csak pl. karácsony alkalmából....
Gondolom, akik eddig öntésekre vártak, hogy majd lejjebb veszik (mint pl Én is) azoknak kezd fogyni a türelme és szép lassan mennek a real után. Bizalom veszett sokakban, ha nem így lenne Én is piacin venném mert ha száguld fölfelé mind1 az a 10-20 ft.
Most nem beszéltem le, csak tényként írtam hogy mennyi eladó került elő. Ahogy írták itt többen ha tényleg a kölcsönadott részvények miatt esett eddig, akkor lassan talán magához tér, de elszállt a bizalom és sok a napizó, így nehezen tud emelkedni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...